top of page

Vršovická hala hostila turnaj 4+1

Sobotu 6. dubna patřila hala v Heroldových sadech malým vršovickým házenkářským nadějím. Konal se totiž 10. turnaje 4+1, kde se krom domácího vršovického týmu děvčat a chlapců představily i týmy Astry Praha, Hostivic, Hudlic, Lokomotivy Vršovice, Chodova, HC Háje a Sokola Kobylisy.

Dopolední program byl určen pro přípravky a odpoledne si síly změřili o něco zkušenější miníci.

„Jako už tradičně jsme naše naděje rozdělili na kluky a holky po 8dětech v týmu. Kluci se postavili A týmům Chodova A, Hudlic, Hostivic a Chodovu B. Děvčata pak B-týmům Astry Praha, Chodova, Hudlic a Lokomotivy Vršovice,“ říká k rozdělení týmů trenér Pavel Tůma a dodává: „Přesto, že se někdy nedařilo, jak bychom si my trenéři představovali, musíme děti pochválit za bojovnost a nadšení do hry a chuti postavit se zdatnějším soupeřům. I když nejsme zastánci chválení jednotlivců, protože pochvalu si zaslouží všichni do jednoho, tentokrát uděláme výjimku u třech hraček. Eliška Vesecká, která je s námi tři týdny v prvním zápase nechtěla hrát a jen se rozkoukávala. Postupně se však s nadšením zapojovala a v posledním zápase už nechtěla slézt ze hřiště. 😃 Dále pak musíme individuálně pochválit Aničku Meri, kterou jsme postavili ke klukům do brány, jako přípravu na Prague Handball Cap. Anička se nezalekla a byla výborná, což nás moc mile překvapilo. Zapomenout nesmíme ani na Sáru Zemanovou, která snad konečně pochopila, že v házené se také může vystřelit a dát gól. 😊

Velké poděkování patří i vršovickým dorostenkám, které se výborně zhostily pískání a rodičům nejen za napečeni dobrot, ale také za to, že zajistili obsluhu časomíry.

No a teď už netrpělivě vyhlížíme Velikonoce a s nimi i naši historicky první účast MINÍKŮ na Pragáči,“ končí hodnocení domácího turnaje trenér Pavel Tůma.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page