top of page

Podzimní část v podání Mladšího dorostu

Hledání sama sebe, to nejlépe vystihuje podzimní část v podání mladšího dorostu Sokola Vršovice. Do začátku sezony se šlo s vědomím, že to nebude vůbec lehké. Vzhledem k vytvoření staršího a mladšího dorostu se od začátku potýkáme s nízkým počtem hráčů a podprůměrnými výkony...

Příprava začala v srpnu v domácí hale a pokračovala tradičním soustředěním v Rokycanech. V tomto období vedl tým Ondřej Tůma, kterému bychom rádi touto cestou poděkovali za přínos, kterým pro tým byl. Po dohodě jeho samotného a výboru Sokola Vršovice bohužel v průběhu podzimní části spolupráce skončila.

Po celou podzimní část nás trápí základní nedostatky v házenkářských dovednostech, z čehož pramení obrovské množství technických chyb a nedisciplinovanost při plnění trenérský rad. Jedinou cestou z tohoto bludného kruhu je pravidelný trénink a zlepšení dovedností jednotlivých hráčů.

Cíl pro jarní část je tedy jasný, vyvarování se technických chyb a důslednější plnění pokynů k samotné hře. Jsme si jisti, že pokud se tyto aspekty zlepší, tak dokážeme na jaře bodovat a prolomíme smůlu, která se nám "lepila" celý podzim na paty.

Rád bych touto cestou poděkoval starším žákům, kteří nám v některých zápasech (bohužel nemohli na všechny vzhledem k žákovské lize ve starších žácích) značně pomohli a vylepšili náš herní projev. Dále bych poděkoval rodičům a všem, kteří nás podporují. Pevně věříme, že pravidelnými tréninky a chutí k házené se náš herní projev v jarní části zlepší a dokážeme konečně bodovat.

Za realizační tým: asistent trenéra Lukáš Pína

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page