top of page

Miníci řádili na turnaji ve Břví

V neděli 21. října odehráli vršovičtí Miníci další turnaj 4+1, který se tentokrát konal ve sportovním areálu Břve.

Dopoledne se družstvo C postupně utkalo s týmy Astry, Slavie, Chodova a Lokomotivy Vršovice.

„Přesto, že některé děti hrály poprvé, měly výkony stoupající úroveň,“ těší trenéra Pavla Tůmu fakt, že malí házenkáři dávají do zápasů vše, co se učí v trénincích a nezapomíná ani na pochvalu,“ Nejlepší zápas, který jsme odehráli bylo derby s Lokotkou. I když se dělalo dost chyb nasazení všech a snaha po nápravě byla strhující podívanou. Jsem rád, že se děti snaží plnit pokyny, které si před zápasem říkáme.“

Odpolední hrací program patřil A týmu, který měl premiéru mezi elitní skupinou. Soupeři jim byly týmy Slavie, Kobylis a kluci a Chodova, který pravidelně hraje s žáky házenou 6+1.

„Musím přiznat, že mě A tým našich Miníků doslova nadchl. Všichni dost rychle poznali, že rychlost soupeřů je někde úplně jinde, než tomu bylo v B skupině, ale statečně se s tím popasovali a svými výkony si řekli o setrvání mezi A týmy,“ nadšeně hodnotí premiérové vystoupení malých Sokolíků a Sokolek trenér a nezapomíná ani na poděkování rodičům, “Ještě jednou bych chtěl poděkovat rodičům za krásně vytvořenou bouřlivou atmosféru a povzbuzování s velkou chválou za každou povedenou akci. Myslím, že nejen pro mě to byl nádherně strávený den.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page