top of page

Ženy A vezou první body z Bohunic

Před koronavirovou pauzou zajížděl A-tým žen v 5. kole na půdu Bohunic odkud nakonec přivezl první, ale velmi důležité, body.

Poté, co nám z tréninku vypadly tři hráčky z důvodu zranění, jsme se museli v týdnu zaměřit na změnu způsobu hry. Toto se nám také v zápase podařilo. Do samotného zápasu vstoupily hráčky koncentrovaně a hned od začátku předváděly to, co jsme si v šatně řekli. Vycházeli jsme z výborné obrany podporované výkony obou brankářek (Hořáková, Kuprová). V útočné fázi děvčata dodržovala přesně to, na čem jsme se domluvili, díky čemuž jsme poločas vyhráli 13:11. V poločasové pauze jsme mimo jiné hráčkám kladli na srdce, aby nepodcenily vstup do 2. poločasu, což se nám stalo v minulých zápasech. Tentokrát se děvčatům nástup do 2. poločasu opravdu povedl a po 12 minutách jsme vyhrávali už o 10 branek. Celý 2. poločas se nám dařilo udržet výkonnost v obraně a svoji kvalitu měla i útočná fáze. V celém zápase jsme udělali pouze 7 technických chyb, což je oproti předchozím zápasům obrovský rozdíl. Všem děvčatům patří dík za předvedený výkon,“ nezapomíná při hodnocení zápasu na pochvalu hráček trenér Štika a dodává: „Je pouze škoda, že zrovna v tuto chvíli je soutěž přerušena.“

Sestava a branky: Hořáková, Kuprová - Ferusová (1), Suchomelová (4), Vacková, Rezlerová (6), Hurková (1), Hainzová (3), Večeřová (2), Novotná, Ritzová (4), Švůgrová (2), Šajnerová (5)

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page