top of page

Muži A: Zodpovědná defenziva vedla k výhře

Ve druhém kole 1. ligy mužů vyrazil A-tým Vršovic na horkou půdu do Dvora Králové odkud přivezl tým vedený trenérem Janem Pavlovským šestibrankovou výhru.

Více v hodnocení trenéra níže.

Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání a první poločas nám jasně ukázal proč. Obtížně jsme se prosazovali, přes obranu domácích a výsledkem bylo pouhých 11 branek vstřelených za první půli. Naštěstí i nám fungovala obrana a golman a tak jsme do šatny odcházeli pouze s jednogólovým mankem za stavu 12:11 pro domácí.

Pokyny v šatně byli směřovány především k soustředění se na náš výkon a zlepšení hry v útoku.

To se nám podařilo splnit už s nástupem do druhého poločasu. Začali jsme se prosazovat v útoku a díky i nadále výborné defenzivě jsme skóre zápasu překlopili na naši stranu.

První branku jsme v druhém poločase obdrželi až v deváté minutě, a to už jsme měli utkání pod kontrolou. Postupně jsme navýšili brankový rozdíl až na osm branek, a když se nám podařilo přežít oslabení 3 na 6 bez vážnější korekce výsledku od domácích bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Nakonec jsme získali velmi cenné dva body. Pro nás o to cennější, že na venkovním hřišti jsme zvítězili téměř po roce a půl.

Pochvalu si zaslouží celé družstvo za práci v obraně, za kterou spolehlivě chytal Michal Rajdl a v druhé půli i za hru v útoku výborně řízenou Jirkou Píchou.

V příštím kole nás čeká jeden z favoritů celé soutěže Tatran Litovel, tak uvidíme, zda na domácí palubovce dokážeme odehrát kvalitně oba poločasy. Doufáme, že si do haly najde cestu co nejvíce diváků, i proto, že je to vzhledem k vládním opatřením na nějaký čas naposledy.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page