top of page

Mladší žáci: První kola Středočeského i Pražského přeboru zvládli se ctí

Mladší žáci si tuto sezonu zahrají hned dvě soutěže. První soutěží, kterou zahájili 13. září ve Zruči nad Sázavou je Středočeský přebor mladších žáků.

„Máme za sebou první turnaj sezony, ve kterém jsme byli vždy do poloviny zápasů jasným favoritem, ale druhou půlku nás opustilo gólové štěstí. I když některé výsledky zápasů vypadaly strašlivě, nebyl to takový propadák. Musíme kluky pochválit, protože se občas dokázali krásně uvolnit a soupeřům pár pěkných gólů nasázet,“ shoduje se trenérské trio mladších žáků a dodává i fakt, že práce je před nimi ještě dost,“ Samozřejmě víme, kde nás tlačí pata, na čem musíme v obraně zapracovat. Kluci se musejí naučit udržet si vítězství až do konce zápasu.“

Druhé kolo Středočeského přeboru se konalo v hale Heroldovy sady. Do tohoto kola bohužel zasáhla pandemie Covid-19, a tak se bohužel sešla pouze 3 družstva (Sokol Vršovice, Úvaly A, Libčice). Z důvodů karantény se omluvilo družstvo Bělé pod Bezdězem a Mělníka.

„Naši kluci prohráli s favoritem soutěže Úvaly A, ale výsledek byl mnohem příznivější než v prvním kole ve Zruči. Výhra přišla i s týmem Libčic. Všem hráčům chceme poděkovat za výkony a nasazení. Opět si odnesli nové hráčské zkušenosti a bojovali až do konce. Poděkovat chceme i rodičům a fanouškům za podporu,“ shodují se trenéři.

Druhá soutěž, které se družstvo mladších žáků bude zúčastňovat odstartovala v neděli 27.9.2020, kdy se hrálo 1. kolo Pražského přeboru mladších žáku v hale na Chodově. Tento turnaj se musel obejít i bez podpory fanoušků a rodičů, a přestože má tým mladších žáků již dost velký hráčský kádr, dorazilo na turnaj pouze 6 hráčů (brankář a 5 hráčů do pole).

„Chápeme, jaká je v republice situace, nelze se tedy na nikoho zlobit. Turnaj byl velmi fyzicky náročný, a i přesto nejsou výsledky nijak tragické. Každým odehraným zápasem kluci získávají nové herní dovednosti a zkušenosti. Kluci si opět zaslouží velkou pochvalu, protože i v tak okleštěné sestavě nic nevzdali a turnaj odehráli,“ kvitují snahu mužstva trenéři a nezapomínají ani na poděkování trenérům ostatních týmů,“ Musíme moc poděkovat trenérům Chodova, Hostivic a Dukly za fair play hru, protože s námi drželi basu a turnaj také odehráli v pěti hráčích.“

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page