top of page

Dobrý výkon A-žen k bodům z Hostivic nepomohl

O víkendu naše družstvo žen sehrálo 3. kolo 1. ligy na půdě nováčka z Lions Hostivice-Břve. „Po týdnu zdařilých tréninků jsme si věřili na případný úspěch,“ začínají s hodnocením zápasu trenéři Petr Sychra a František Štika.

„Utkání začalo ve vysokém tempu z obou stran, dá se tedy předpokládat, že se divákům předvedená házená líbila. Naše družstvo zatím odehrálo svůj nejlepší poločas od začátku soutěže. Hra měla rychlost, nápad, a i střelba se dařila. Po vyrovnaném poločase 17:17 jsme do 2. poločasu šli s tím, že tempo se soupeřem musíme udržet. To se bohužel nestalo. Přestala se dařit střelba a začala velkovýrobna technických chyb. I v obraně docházely síly a Hořáková v brance na vše nestačila. Ve 2. poločase nám soupeř odskočil o 4 branky a toto vedení si udržel až do konce utkání. Následující kolo hrajeme ve svátek v pondělí 28.9. s týmem Ivančic. Doufejme, že na domácí palubovce už budeme schopni bodovat,“ shodují se s výhledem do dalšího zápasu oba trenéři.

Sestava a branky: Cibulková, Hořáková, Kuprová - Ferusová, Suchomelová (2), Vacková (2), Rezlerová (3), Hůrková, Hainzová (6), Večeřová (1), Novotná, Ritzová (1), Motejlová (3), Švůgrová (4/2), Vondrášková (3).

Ve čtvrtém kole 1. ligy přivítají ženy v pondělí 28. 9. od 15:00 hodin v hale Heroldovy sady soupeřky z HK Ivančice.

Foto: Hana Vrbková/fb LIONS Handball ženy

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page