top of page

K vítězství nechybělo mnoho...

V sobotu 12.9.2020 odjel tým starších dorostenců ke svému prvnímu mistrovskému utkání do Loun. Za sebou měl srpnovou letní přípravu a dvě přípravná utkání - s Duklou Praha a s týmem bývalých hráčů staršího dorostu, kteří v létě přešli do kategorie mužů.

Přestože utkání v Lounech nakonec neskončilo pro náš tým vítězně, tak hráči z Loun odjížděli se vztyčenou hlavou.

A jak viděl první mistrovské utkání jeden z kapitánů týmu a levá spojka staršího dorostu Vojtěch Janata?

„Už před zápasem s Louny jsme věděli, že to soupeř nebude jednoduchý a poctivě jsme se připravovali. Začátek utkání byl velice vyrovnaný až do 20. minuty, kde nám soupeř odskočil na rozdíl dvou branek a my to doháněli až do druhého poločasu. Ve druhém poločase se nám podařilo nejen srovnat, ale dokonce i utéct soupeři o tři branky. Poté soupeř zase dorovnal a nastalo vyloučení Lounského hráče, bohužel se po našich velkých chybách dostali do vedení. Na tento náskok jsme už nedokázali odpovědět a dopadlo to pro nás prohrou o tři branky.

Chtěl bych pochválit odhodlání a nasazení všech hráčů, a hlavně Matěje Strnada, který byl se svými osmi góly nejlepším střelcem zápasu a brankáře Matěje Bartoše, který zachytal výborně. V obraně se nám dařilo přebírat pivota, a zejména se nám povedlo bránění při zaběhnutí druhého pivota.

Myslím si, že jsme předvedli dobrý výkon a na domácí půdě určitě vyhrajeme.“

Sestava a branky: Bartoš – Alger, Homolka (1), Janata (4), Jína (2), Kubát (1), Líbal (7), Rajtr, Strnad M. (8), Strnad O. (1), Tůma.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page