top of page

Českým pohárem odstartovala nová sezona žen 2020/2021

Ostrý start nové sezony 2020/2021 za sebou má A družstvo žen, které pod novým realizačním týmem (trenér Petr Sychra, asistent trenéra František Štika, technická vedoucí Kateřina Švůgrová) a před plně fanoušky našlapanou halou Heroldovy sady odehrálo 1. kolo Českého poháru žen.

Sestava a branky: Cibulková, Hořáková, Kuprová - Ritzová 3, Ferusová 1, Švůgrová 6/4, Pelikánová, Motejlová 1, Suchomelová 6, Hainzová 1, Večeřová 2, Rezlerová 3, Vacková 2, Vondrášková, Sauerová, Hůrková

Ohlasy trenérů:

„Oficiální přípravu jsme zahájili hned první srpnový den, a i vzhledem k tomu, že jsme nejeli na soustředění, trénovalo se 4 dny v týdnu. Příprava byla rozdělena na kondiční, posilovací a herní část. Trénink byl někdy náročný kvůli úmornému vedru, ale děvčata prokázala k přípravě velmi dobrý přístup a s chutí vše zvládla.

Během dvou přípravných zápasů, zejména s Plzní, která hraje nejvyšší soutěž, se ukázalo, že by naše výkonnost nemusela být špatná, což však nepotvrdil první soutěžní zápas.

Jednalo se o 1. kolo Českého poháru, ve kterém jsme hráli proti Sokolu Kobylisy. V neuvěřitelně vyrovnaném utkání a při kupodivu dobré divácké kulise skončilo utkání v základní hrací době remízou. O vítězi se rozhodlo až ve 2. sérii trestných hodů, při kterých byly úspěšnější hráčky Kobylis. Tento zápas nám ukázal, kde nás "bota tlačí", ale v případě dobré docházky na tréninky lze na vylepšení hry zapracovat.“

Dalším utkáním nové sezony bude pro A-tým žen výjezd do Lázní Kynžvart, kde se 5. září v rámci 1. kola druhé nejvyšší soutěže utkají v hale Milana Prokeše s domácím týmem Házené Kynžvart.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page