top of page

Týden pohybu s Vršovickým Miníkem

Letní prázdniny se nezadržitelně blíží a s nimi i příměstské tábory, které se v posledních letech stávají čím dál více oblíbenými. Jeden takový se rozhodly v termínu od 3. do 7. srpna 2020 zorganizovat i dvě dlouholeté hráčky našeho klubu Petra Ketnerová a Kateřina Šajnerová, které se v současné době věnují především roli maminek. 😊 Jak bude příměstský tábor probíhat a na co se mohou děti těšit nastiňují obě aktérky níže.

Úplně první otázka směřuje k tomu, zda máte ještě volná místa, a kde se případní zájemci mohou přihlásit?

Máme strop, přes který jít nemůžeme, ale pokud budou mít děti a rodiče zájem, uděláme vše co bude v našich silách, abychom zájem mohly pokrýt a nikdo z dětí nebyl zklamaný.

Zájemci se mohou přihlásit pomocí e-mailové adresy: VrsovicePT@gmail.com, kde získají nejen přihlášku, ale i potřebné informace týkající se tábora.

Jak bude tábor probíhat?

Tábor bude provázet maskot „Minísek“, myslíme si, že bude brzy největším oblíbencem. 😊 Po celou dobu tábora je zajištěna 3x denně strava a neomezený pitný režim. Denní program bude rozdělen do dvou bloků, které oddělí oběd a po něm menší odpočinek. Pokud počasí dovolí máme naplánované 3 celodenní výlety a cestu vláčkem motoráčkem. Na všechny přesuny budeme využívat především nohy a pokud to nepůjde využijeme MHD.

Na co vše se děti mohou těšit?

Děti se mohou těšit na týden plný pohybu, přírody, her, zábavy a soutěží. Nebudou chybět ani základy házené a olympiáda.

Bude se konat jen v hale nebo kde ještě?

Hlavní myšlenou tábora je trávit co nejvíce času v přírodě a venku. Počasí neporučíme, pro případ nepřízně počasí máme k dispozici halu.

Co od tábora očekáváte vy, jako pořadatelky?

Od tábora očekáváme úsměvy a radost dětí. 😊 Potom samozřejmě to, že si společně užijeme mnoho legrace, děti si najdou nové kamarády a samozřejmě budeme rády, když se děti přiučí něčemu novému, samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. 😊

Co byste závěrem vzkázaly případným zájemcům, ale také třeba již přihlášeným dětem a jejich rodičům?

Určitě to, že si tábor společně užijeme a moc se na všechny těšíme. Není přece nic horšího než to, když sedí znuděné dítě o prázdniny doma u televize, počítače anebo má telefon v ruce.

My chceme především dětem zpříjemnit prázdniny, a nejen pracujícím rodičům pomoci v péči o jejich ratolesti. 😊

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page