top of page

Starší žáci – hodnocení ročníku 2019/2020

Ročník 2019/2020 jsme začali tradičním srpnovým soustředěním v Ledči nad Sázavou. Soustředění bylo náročné a kvalitní, kluci se velmi snažili. Bohužel těsně před sezónou v týmu skončili dva hráči staršího ročníku (2005), kteří měli patřit k oporám. Tato skutečnost, spolu s celkově nižším počtem hráčů v týmu, ovlivnila podzimní fázi soutěží, během níž naše hra vykazovala značné rezervy a ani výsledkově jsme na úspěchy nedosáhli.

Tým to ale nepoložil, kluci na sobě stále pracovali (spolu s některými pokročilejšími hráči z týmu mladších žáků) a zlepšovali se, i když trochu pomaleji, než jsme byli zvyklí v předchozích ročnících.

Výsledky naší společné práce se začaly projevovat po Novém roce, byť nás v této době trochu přibrzdila různá drobná zranění a nemoci. Přesto se nám na přípravných turnajích v zimě (leden, únor 2020) podařilo předvést (oproti podzimu) daleko lepší hru, dosáhnout prvních vítězství v ročníku a na turnaji, který jsme sami pořádali v naší hale, jsme dokonce obsadili 2. místo.

Bohužel, přerušení (a pozdější předčasné ukončení) soutěží, nám zabránilo dál zlepšovat kvalitu naší házené, dále posunout výkonnost a potvrdit tento progres také výsledkově.

Pevně doufáme, že kluci na obnovení tréninků těší a že se nám po ukončení nouzového stavu podaří udělat ještě nějakou společnou práci a vytvořit si co nejlepší východisko pro příští soutěžní ročník, kdy většina hráčů ještě věkově zůstává v kategorii starších žáků.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page