top of page

Smůla zlomena, Áčko žen vítězí ve dvou zápasech v řadě

Po odehraném 17. kole 1. ligy žen mají na svém kontě vršovické Sokolky 13 bodů a patří jim průběžně osmá příčka tabulky. Nástup do jarní části soutěže nevyšel podle představ trenérů, důkazem toho byl i zápas s HC Plzeň. Smolnou šňůru však Vršovičanky na domácí půdě zlomily a braly body hned ze dvou kol po sobě. Jak se týmu poslední tři utkání dařilo osvětluje realizační tým.

Sokol Vršovice - HC Plzeň 15:30 (10 : 17)

Po herním a výsledkovém propadáku s HC Plzeň (slíbili jsem si, že o tomto nebudeme mluvit), jsme odehráli 2 důležité zápasy v domácím prostředí, a oba jsme vyhráli.

Sokol Vršovice - Otrokovice 36:32 (14 : 18)

Každý z těchto zápasů měl jiný průběh. V zápase s Otrokovicemi jako bychom pokračovali tam, kde jsme v Plzni skončili. Vstup do utkání byl velmi špatný, následoval v 10 min. time- out, po kterém jsme se do konce prvního poločasu dokázali soupeřkám přiblížit, přesto, že jsme ještě prohrávali. V druhém poločase se zlepšila obrana, mohli jsme začít těžit z rychlých protiútoků a otočit výsledek zápasu v posledních 10 minutách v náš prospěch.

Sokol Vršovice – HK Ivančice 35 : 31 (20 : 14)

Naopak v utkání s Ivančicemi jsme do utkání vstoupili velmi dobře, vytvořili jsme si pětibrankový náskok už v prvních minutách a ten jsme si drželi po celou dobu zápasu. Holky plnily všechny pokyny v obraně i v útoku. Byl to zatím náš nejlepší zápas sezony.

Na další utkání jedeme na noční výlet do Olomouce v pátek 12. 4. 2019, tak nám prosím držte všechny palce.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page