top of page

Vítězství ve vršovickém derby pro starší dorost

V neděli jsme zavítali do haly našeho rivala z Vršovic, týmu Lokomotivy. Cíl byl jednoduchý, odčinit prohru z minulého kola a obhájit vítězství z podzimní části. To se nakonec povedlo.

I přes nepříznivé dusno v hale soupeře jsme dokázali první poločas vycházet ze zajištěné obrany a rychlým útokem se dostávat do zakončení. Značnou část první poločasu (i část druhého poločasu) byla osobní obrana na střední spojku, naštěstí kluci si dokázali s tímto handicapem poradit a zaslouženě jsme šli do poločasového vedení 12:14.

V prvních 15 minutách druhého poločasu jsme pokračovali v dobrém výkonu a navyšovali rozdíl ve vedení. Po celý zápas brankaři stabilně hájili branku a značně přispěli k celkovému výsledku. Vlivem narůstajícího rozdílu výsledného skóre bohužel naše koncentrace lehce polevila a v posledních 15 minutách druhého poločasu jsme začali vytvářet větší počet technických chyb a neproměněných gólových příležitostí.

Výsledek zápasu 21:28 naprosto koresponduje s průběhem celého zápasu. Nyní se připravujeme na poslední zápas před pauzou, kterou absolvujeme na Prague Handball Cupu (ve dnech 19. dubna až 22. dubna). Před tímto turnajem odcestujeme spolu s muži "A" na ligové utkání do Dvora Králové (6.4.2019 od 15:00, muži začínají v 17:00), kde uděláme maximum pro další vítěství.

Nejlepší hráč utkání: Jakub Chytil (střelecky táhl náš tým)

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page