top of page

Starší žačky odehrály 2. kolo jarní části Přeborů Prahy

O víkendu jsme sehrály 2. kolo jarní části Přeboru. Tento turnaj odehrály holky, které více méně sedí na lavičce a doplnily je mladší žákyně. O výsledky nám moc nešlo, ale chtěly jsme, aby holky nabraly herní praxi.

V prvním zápase jsme se střetly s týmem z Hájů. V tomto zápase jsme udělaly hodně chyb a v obraně více méně jen stály. Již během zápasu jsme holkám říkaly, jaké dělají chyby, hnaly je dopředu a občas je i nutily k zakončení. V dalším zápase s Baníkem Most na některých hráčkách bylo vidět, že se snaží rady zúročit. V obraně jsme zjistily, že jsme moc slabé a protihráčky neudržíme. V útoku nás stále ještě občas neposlouchal míč, který nám padal z rukou. Ve třetím zápase proti týmu z Kobylis jsme odehrály nejlepší zápas obzvláště první poločas. Kdy jsme dobře bránily a i v útoku se nám dařily nějaké akce. Celý první poločas jsme vedly. Na začátku druhého jsme však o vedení přišly. Ve druhém poločase jsme daly jen 2 branky a to na vítězství bohužel nestačilo. Ve čtvrtém zápase nás čekala Příbram. Jsou to holky, které začínají a tím pádem byl jasný cíl, konečně vyhrát. Zápas to pohledný nebyl, ale povinnost jsme splnily. Holky si zastřílely a měly radost z vítězství. V posledním zápase nás čekalo, Ústí. Na holkách byla vidět únava a zápas i podle toho vypadal.

Turnaj můžeme hodnotit pozitivně. Zápas od zápasu byl lepší, byla vidět snaha, zápal a chuť. Bohužel i chyb bylo spousty a nejvíce je asi potřeba zapracovat na obraně. Také se projevila fyzička, která by chtěla u některých hráček zlepšit. Další přebor hrajeme na konci května. Pevně věřím, že předvedená hra bude ještě lepší.

Vršovice – HC Háje 8:22, Vršovice – DHK Baník Most 9:29, Vršovice – Kobylisy 9:13, Vršovice – Příbram 21:8, Vršovice – Ústí nad Labem 11:23

Sestava a branky: Baštová Kateřina - Víšková 3, Baštová Veronika 3, Šillerová 12, Škarohlídová, Drtinová 1, Opičková 2, Jiříková 14, Tučková 7, Dobšová 12, Májová 3, Čapková, Paulová, Doubravová 1

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page