top of page

Zápas dvou poločasů staršího dorostu

V dalším utkání jsme zavítali na palubovku městského rivala. Tradičně bývají zápasy mezi Vršovicemi a Chodovem zajímavé, proto jsme rozhodně věděli, že nás nečeká nic lehkého.

Náš cíl byl ovšem jasný, vyhrát derby a získat další body do tabulky.

První poločas měl rychlý průběh hry, hrála se pohledná házená, která musela bavit. Od prvních minut jsme se mohli spolehnout na velmi solidní výkon Zábranského v bráně. Obrana s útočnou fázi plnila stanovené cíle a tým táhl za jeden provaz. Bohužel v prvním poločase obdržel přímou červenou kartu Kopecký za faul na útočícího hráče. Vzhledem k tomu, že se jedná o našeho obranného specialistu, byla jeho ztráta znát až do konce utkání. Nakonec jsme odcházeli do šaten za poločasového vedení 15:16.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem podat stejně dobrý výkon, jako v prvním poločase. Bohužel nasazení hráčů, bojovnost a týmový "duch" byl lehce odlišný, než v prvním poločase. Obrana v rámci možnosti fungovala (s přispěním výborně chytajícího Zábranského), kámen úrazu spočíval v útočné fázi a neproměňování střeleckých možností (8 branek za druhý poločas je mizerný výsledek). Celkový výsledek o 5 branek je pro nás až možná příliš krutý, jelikož se po většinu zápasu hráči tahali o každou branku.

Nelze mít takto odlišné podání dvou poločasů (podobná situace již nastala v Bělé pod Bezdězem), prohra je tedy zasloužená. Nezbývá než pogratulovat soupeři a divákům, kteří na utkání dorazili. V dalším kole zavítáme na palubovku dalšího městského rivala týmu Lokomotiva Vršovice, utkání se hraje 31.3.2019 od 15:00.

Nejlepší hráč utkání: Matyáš Zábranský (v řadě klíčových momentů téměř "zavřel" branku).

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page