top of page

Povinná výhra pro starší dorost

Ve čtvrtém kole jsme přivítali v předposledním domácím zápase sezony poslední celek tabulky. Chtěli jsme odčinit prohru z minulého kola a vrátit se zpět na vítěznou vlnu.

Instrukce pro zápas byly jasné - spolehnout se na kvalitní obranu a zakládat rychlé útoky, popřípadě se dostávat do tlaku z druhé vlny útoku. V prvním poločase se nám bohužel nepodařila příliš dobře obranná činnost, kdy jsme měli problém s přistupováním obránců na střelecké spojky. Z toho pramenila polo-časový stav 18:12 pro nás.

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Za útočnou produktivitu není co vytknout. Samozřejmě je vždy co zlepšovat a pár chyb by se našlo, ale celkově zakládání rychlých útoků fungovalo a i na postavenou obranu jsme se díky útočným kombinacím dokázali prosadit. Největším problém (stejně jako v minulém kole) byl s obrannou činností. Obdržet 25 branek od posledního celku je dle mého názoru špatný výkon. Nezbývá nic jiného, než nadále pracovat na zlepšení.

V dalším kole zavítáme na palubovku našeho městského rivala, celku Chodova. Hráči jsou rozhodně odhodlání vyhrát a pevně věřím, že se bude hrát pohledná házená, která bude bavit. Proto přijďte podpořit naše kluky, aby získali další body a přiblížili se vysněnému postupu do 1. ligy. Utkání proběhne v neděli 24.3 od 12:00.

Nejlepší hráči utkání pohledem trenéra: Karel Šmejkal (slušná úspěšnost střelby) a Josef Müller (zakládání rychlých útoků).

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page