top of page

Rozpačitá výhra pro starší dorost

Ve druhé kole jarní části jsme přivítali v domácí hale tým z Havlíčkova Brodu. Dle umístění v tabulce jsme byli favoritem (výsledek utkání to potvrzuje), bohužel obraz naší celé hry byl spíše podprůměrný.

Oba poločasy měly podobný průběh, celkový výsledek 44:27 je na pohled pěkný, ovšem zdaleka ne uspokojující. Obranný systém v utkání nefungoval, obdržet 27 branek od předposledního týmu je do budoucích zápasů trestuhodné. K útočné fázi není moc co dodat, 44 gólu za 60 minut je slušný výsledek (i přes fakt, že soupeřova obrana měla nedostatky).

Doufám, že hráči se zamyslí nad svými výkony a budou přistupovat stejně koncentrovaní jak proti silným celkům, tak proti těm slabším. V tomto utkání jsme se neprezentovali pohlednou házenou, což mohli diváci vidět na vlastní oči. V dalším kole odjedeme sehrát utkání s 3. týmem tabulky do Bělé pod Bezdězem (dne 9.3.2019 od 17:00).

Nejlepší hráči utkání pohledem trenéra: Jakub Chytil a Martin Posejpal (zejména za útočnou fázi s dobrou střeleckou úspěšností).

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page