top of page

Parádní vstup do jarní části pro starší dorost

Na první utkání jarní části jsme odcestovali do Úval, kde nás hned na úvod čekal soupeř, který přezimoval těsně za námi na druhém místě. Věděli jsme, že je to jeden z nejtěžších zápasů jara, který možná rozhodne o celkovém vítězi 2. ligy staršího dorostu Západ.

Začátek zápasu rozhodně nebyl dle našich představ. V prvních 10 až 15 minutách zápasů nám nefungovala obrana a v útočné fázi jsme se nedodržovali nacvičené šablony. Z těchto důvodu soupeř šel lehce do značného vedení a my jsme museli odpovědět oddechovým časem. Naštěstí došlo k obratu, změnili jsme systém obrany a hráči přidali na agresivitě a přechodu do rychlého útoku. To mělo za následek poločasové vedení 11:12.

Do druhé půle jsme nastoupili s jasnými instrukcemi - opět vycházet z kvalitní obrany, dodržovat přípravné útočné šablony a nepolevovat z nasazení samotných hráčů. To se nám podařilo (v některých situacích s lehkou dávkou štěstí) s konečným výsledkem 24:25. Velké poděkování patří hráčům za koncentraci a v některých úsecích hry i za velmi pohlednou házenou. Rozhodně musíme poděkovat soupeři za kvalitní utkání. Škoda jen, že zápas nebyl korunkou za celkovou sezonou a byl odehrán již v 1. kole jarní části.

Nejlepší hráč utkání pohledem trenéra: David Kopecký (zejména za obrannou činnost, kdy byl stavebním pilířem obrany 0-6)

V dalším kole se v domácím prostředí utkáme s týmem Havlíčkova Brodu (dne 2.3.2019 od 14:00).

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page