top of page

3. kolo Žákovské ligy bez bodů

Ke 3. kolu Žákovské ligy jsme se vydaly do Zlína. Začátek jarních prázdnin poznamenal účast na tomto turnaji a tak jsme odjely bez naší střelkyně Míši Brezové a v počtu jen 12 hráček. V pátek na tréninku si Adéla Zemanová zvrkla kotník, což byla další rána pro náš tým. Večer ve Zlíně jsme se zašly podívat na zápas Interligy mezi Zlínem a Porubou.

Druhý den jsme již nastoupily ke svým zápasům. Jako první nás čekalo Ústí. Bohužel jsme v tomto utkání udělaly spousty chyb, které se výrazně projevily na skóre. Střelecká úspěšnost byla padesátiprocentní. Na druhou stranu jsme rády, že se holky do střelby pouštěly. Ve druhém zápase jsme poměřily síly s Havlíčkovým Brodem. V tomto zápase na nás bylo vidět, že opravdu chceme, snažily jsme se, ale brzdilo nás spousty vyloučených a občas i střelecká smůla, která končila na tyčích soupeřovy brány. Holky bojovaly do konce a bohužel nám na konci zápasu zbyly jen oči pro pláč. Do zápasu s Chebem jsme šly s tím, že když to nevyšlo předtím zkusíme se poprat o nějaké body. Holky začaly dobře, ale postupně během zápasu šla naše aktivita dolu. Bylo to určitě i vinou únavy a zmaru. Opět jsme udělaly hodně technických chyb a v obraně měly spousty děr. V posledním zápase proti Zlínu si holky zahrály na postech, kde normálně nehrají. Daly jsme i 2 góly přes celé hřiště. Gól Nikoly Tučkové bohužel neplatil kvůli rozehrání ze špatného místa, ale gól Kačky Baštové byl již v pořádku.

Závěrem si myslím, že všechny holky si zaslouží pochvalu za bojovnost, snahu a výdrž ve všech zápasech až do konce. Každá hráčka si dala aspoň jeden gól. Ukázaly jsme kolektivní výkon s pěknými šancemi, ale bohužel to body nepřineslo. Zvláště výkon Sáry Bartůňkové a Aničky Šillerové byl výborný a body, které jsme si ze Zlína nepřivezly musíme vybojovat někde jinde. Pevně věřím, že až budeme v plné sestavě a zdravotně v pořádku holky se o další body poperou.

Vršovice – Ústí 16:33

Vršovice – Havlíčkův Brod 17:19

Vršovice – Cheb 12:19

Vršovice – Zlín 14:24

Sestava a branky: Kantorová, Baštová Kateřina 1 – Víšková Anna 2, Bašová Veronika 3, Šillerová Anna 7, Škarohlídová Silvie 1, Bartůňková Sára 18, Zemanová Adéla 9, Dobšová Michaela 6, Tučková Nikola 4, Kmentová Julie 7, Májová Lucie 1

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page