top of page

Temná neděle starších žákyň

V neděli 11. 11. se tým starších žákyň zúčastnil posledního kola podzimní části pražského přeboru, tentokrát pořádaného v Ústí nad Labem.

Celý turnaj byl značně poznamenán úrazem brankářské jedničky Anny Kantorové, která inkasovala ránu do obličeje hned v prvním utkání proti Slavii. Ve druhém utkání proti Ústí nad Labem inkasovala podruhé, a to se stalo osudným. Byla povolána rychlá záchranná služba, Anička byla převezena do místní nemocnice, kde jí byl diagnostikován lehký otřes mozku.

Aničky stavem však bylo silně otřeseno družstvo, a tak také vypadaly jeho výkony v průběhu následujících zápasů. Z tohoto turnaje sice odcházíme bez bodu, ale to není zas až tak podstatné. Hlavně přejeme Aničce brzké uzdravení!

Vršovice- Slavia 14:15,

Vršovice - Ústí nad Labem 15:16

Vršovice - Most 9:21

Vršovice - Háje 17:24

Teď je potřeba se rychle oklepat. V sobotu nás čeká kvalifikace na Žákovskou ligu - tedy nejdůležitější událost roku. Tento kvalifikační turnaj, ve kterém nám budou soupeři týmy Havlíčkova Brodu, Mostu a Písku B, bude velmi náročný a družstvo oslabené o brankářskou oporu to bude mít zatraceně těžké. Vždy ale stačí dát o branku víc, než soupeř. Doufám a pevně věřím, že chuť vítězit bude silnější než strach a o postup do ŽL zabojujeme a necháme na hřišti maximum. Snad i trocha štěstí se k nám po černé neděli přikloní a vše dobře dopadne.

Kvalifikace proběhne v sobotu 17.11. ve Spořicích u Chomutova, držte nám veškeré palce, budeme to potřebovat.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page