top of page

Herní projev Béčka žen se zlepšuje, body to zatím ale nepřineslo

Osmé kolo zavedlo vršovickou zálohu žen na palubovku favorita z čela tabulky, jihočeského Písku. Po naprosto vyrovnaném prvním poločase se nakonec opravdu z bodů radoval papírový favorit, Vršovičanky však za nasazení zaslouží naši pochvalu. Tým tentokrát střelecky táhly Veronika Rezlerová 10/5 branek a Kristýna Chajdová 6/2 branek.

„Venkovní zápas proti Sokolu Písek jsme sice prohrály o 4 branky, ale po minulém kole, kdy jsem hrály proti TJ Spartak Ústí se náš výkon hodně zvedl, byla to herně vzpruha a důkaz, že to jde, ale... Myslím, že favorita zápasu a lídra tabulky jsme notně potrápily, za mě velká spokojenost. Škoda, že se nehrál jen první poločas a to do 28.minuty, to bychom s přehledem vyhrály. Tak snad příště už to dotáhneme,“ říká k zápasu vedoucí družstva Vršovic Kristýna Chajdová.

V dalším kole, které se hraje 25. 11. od 18:00 hodin v Heroldových sadech, přivítají Vršovičanky soupeřky z Astry. Přijďte fandit a vytvořit pořádnou atmosféru, která by v Pražském derby neměla chybět. 😊

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page