top of page

Starší žákyně absolvovaly turnaj v hale na Chodově

O prvním listopadovém víkendu jsme absolvovaly turnaj v hale Chodov pořádaný HC Háje. Turnaj to byl velice pěkný, kvalitní a náročný.

V pátek nás čekala 2 utkání. Hned první s VŠ Plzeň byl tak trochu na rozehrání a v zápase se nám dařilo skoro vše. Druhé utkání s Třeboní už tak lehké nebylo. Zápas byl celou dobu vyrovnaný a nakonec skončil remízou. Ukázalo se, že když chceme umíme zabojovat a hlavně bojovností jsme získaly cenný bod. Anča v bráně předvedla několik výborných zákroků a držela nás, když nám absolutně nevyšla přesilovka 6 na 4, která trvala skoro minutu a půl.

Prvním soupeřem v sobotu byly hráčky Písku. První půle byla z naší strany trochu laxní a prohrály jsme jí o 2 branky. Ve druhé půli jsme zabraly a zápas dotáhly do vítězného konce. Začaly jsme lépe bránit a více bojovat. V druhém utkání nás čekal první z pražských týmů a to Kobylisy. Zápas jsme určitě chtěly vyhrát, ale nastoupily jsme do něj zběsile a tím pramenily naše chyby. V první půlce jsme 10 minut nedaly gól a o poločase o 2 prohrávaly. Ve druhém poločase jsme se o malinko zlepšily a v samém závěru vteřinu před koncem Míša trefila nádherně růžek branky a tím jsme vyválčily remízu. Do třetího zápasu proti týmu DHC Plzeň jsme vstoupily o hodně lépe než do zápasu předchozího. V první půli jsme držely se soupeřem krok. Ve druhé jsme začátek vzdaly a soupeř nám gólově utekl. Posledních 5 minut jsme začaly bojovat, ale na tak kvalitního soupeře už bylo pozdě. Niky si dala svůj první gól. V posledním utkání dne jsme se střetly s Žirovnicí. Byla na nás znát únava a tak to také v první půly vypadalo. Druhý poločas jsme bojovaly o hodně lépe bránily a snižovaly náskok soupeře. Bohužel na konci zápasu byl soupeř o 2 góly lepší. Druhý poločas jsme vyhrály.

V neděli jsme se v prvním utkání s týmem Háje úplně sesypaly. Možná jsme byly až moc přemotivované či na nás dolehla únava jak psychická tak fyzická. Slzy, vztek, smůla ….. a další věci nám zabránily v lepší výsledek. Byl to asi náš nejhorší zápas na turnaji. Do posledního zápasu s týmem z Jindřichova Hradce jsme nastoupily už v lepší náladě. Nebyl to špatný zápas z naší strany a docela dlouho byl i vyrovnaný. Nám došly síly a soupeř v polovině druhé půle začal hrát s 2 pivoty a na to jsme již neuměly zareagovat.

Ujistily jsme se v tom, že když bojujeme a hrajeme kolektivně můžeme hrát s každým. Musíme zapracovat na přesilovkách a proměňování sedmimetrových hodů. Z 21 možných jsme 13 proměnily. V obraně máme výkyvy. Musíme poctivě bránit po celý zápas a ne jen chvilkově. V útoku nám Sára ukázala, že také umí střelbu z dálky. Dala několik velice pěkných branek. Také se nám dařil rychlý přechod, který většinou vedl k brance, ale bohužel často musíme holky do rychlosti nutit.

O víkendu jedeme do Ústí k poslednímu přeboru a doufám, že holky zabojují o co nejlepší umístění.

Výsledky: Vršovice – VŠ Plzeň 25:10, Vršovice – Třeboň 13:13, Vršovice – Písek 16:14, Vršovice – Kobylisy 10:10, Vršovice – DHC Plzeň 17:22, Vršovice – Žirovnice 19:21, Vršovice – Háje 6:18, Vršovice – J. Hradec 10:18

Sestava a branky: Kantorová, Baštová K. – Baštová V. 5, Brezová 45, Šillerová 7, Škarohlídová 2, Drtinová 2, Bartůňková 16, Zemanová 26, Tučková 2, Kmentová 11, Čapková

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page