top of page

Smůla prolomena, Áčko žen poráží Olomouc

Neděle 4. listopadu konečně přinesla průlom ve smolných dnech vršovickým Sokolkám, které v rámci 7. kola druhé nejvyšší soutěže před domácím publikem porazily soupeřky z Olomouce.


„Velký hlad po výhře a odhodlání konečně vyhrát se projevilo hned na začátku utkání, kdy jsme od prvních minut zápasu určovali tempo hry a šli si za svým cílem. Nádherně nám zafungovala obrana a dařilo se i v útoku. V poločase jsme zaslouženě vedli o sedm branek,“ říká k prvnímu vítěznému zápasu sezony trenér Sychra a pokračuje, „Co se ale dařilo v první půli, to jako by bylo zapomenuto. Soupeřky po vstupu do druhé půle změnily obranu. Navíc následovala naše pověstná desetiminutovka bez gólu a rázem jsme vedli jen o jeden jediný gól. Přijít musel time a domluva s malou radou, která pomohla a my už jsme si nenechali utéct a zaslouženě vyhráli. Zvláštní pochvalu si zaslouží obě brankářky, které nás v rozhodných chvílích velice podržely (holky ale nezpychněte),“ končí hodnocení vítězného zápasu s úsměvem realizační tým.

Sestava a branky: Kuprová, Průchová - Tománková, Suchomelová 3, Kadeřábková 4, Rezlerová 4, Hurková, Novotná, Motejlová 8, Vyčítalová 3, Říhová 2, Švůgrová 2, Petržílková 4

V dalším, tentokrát již osmém kole, vyrazí vršovické ženy A na dlouhou cestu do Hodonína, kde je čeká těžký souboj s lídrem 1. ligy žen. Držte všichni palce!

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page