top of page

Listopad ve znamení Českého poháru žen a mužů

Třetí kolo Českého poháru žen, kam jsou již nasazeny i celky interligové soutěže MOL Ligy, tedy nejvyšší české házenkářské soutěže, přivede 13. listopadu na půdu Heroldových sadů souboj vršovických žen s nováčkem MOL Ligy DHC Plzeň, za kterou nastupují kanonýrky Veronika Mudrová a Věra Oravcová.

Český pohár žen: 13.11. 19:00 hodin Sokol Vršovice A vs. DHC Plzeň

DHC Plzeň se pohybuje na desátém místě interligové tabulky, kdy za sebou nechává slovenské celky Prešova a Bánovců. Zkušenosti, které v nejvyšší soutěži pod vedením trenérky Jany Galuškové hráčky nabraly, nesmí naše ženy podcenit. Soustředěnosti a odhodlání uspět však budou Vršovičanky potřebovat i pořádnou podporu fanoušků, pomůžete jim tedy i vy? :-) Hala Heroldovy sady, úterý 13. listopadu od 19:00 hodin. My tam budeme, a co vy? :-)

V cestě do čtvrtfinále Českého poháru mužů se vršovičtí muži postaví extraligovému celku Lovců z Lovosic, kteří jsou aktuálně na pátém místě tabulky nejvyšší české házenkářské soutěže.

Český pohár mužů: 23. 11. 18:30 hodin Sokol Vršovice vs. HK FCC Město Lovosice

Vršovičáci budou muset sáhnout pořádně hluboko do svých sil, aby se pokusili tohoto silného soupeře z české klubové soutěže vyřadit a vy jim v tom můžete pomoci. :-) Nezapomeňte, pátek 23. listopadu od 18:30 hodin hala Heroldovy sady a všichni pořádně fandit! :-)

Foto zdroj: webové stránky klubů

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page