top of page

Pozvánka na první domácí zápasy

Vážení přátelé házené a zvláště přátele házené SOKOLA VRŠOVICE,

je to tady, začíná kolotoč zápasů 1.ligy žen i mužů, 1.ligy mladších dorostenek, 2. celostátní ligy starších dorostenek a 2.lig žen a starších i mladších dorostenců . Opět se také přihnal do Čech můj a snad i Váš kamarád Miro Vutonovič, který se nezávisle pokusí hodnotit dění v házenkářském oddíle Sokola Vršovice.

Vrací se také losování v poločase hlavního utkání 1.lig mužů nebo žen. U vchodu dostanete za jakýkoliv rozumný bakšiš losovací lístek. Ty si nezapomeňte schovat, protože pokud nevyhrajete v posledním zápase roku veškeré lístky proměníte za jiné a šance vyhrát něco hezkého a i cenného je veliká. Toť vše k návratům jistým.

Doufám , že i diváci zachovají přízeň a opět bude většinou vyprodáno.

Novinky: Zrekonstruovaná hala s novou podlahou pro sportovce, s novou tribunou pro diváky, se zápasy nejen domácích Vršovic , ale i tradičně našich přátel z Astry a nově krom A družstva odehrají ve Vršovicích zápasy i Kobylisy, tedy v jedné hale zhlédneme , téměř celou házenkářskou ženskou populaci.

Abychom poskytli veškeré informace v sobotu můžeme v hale vidět jak družstva Kobylis, tak Astry, začíná se již v 9 a končí v 17 hodin.

No a v nedělí od 9 hodin začíná maraton, každou druhou hodinu startuje nový zápas. Začínají starší dorostenci s Úvaly . Těžký soupeř pro nás nizkopočetní manšaft. Naše družstvo nebude však jistě rezignovat, navíc bude posíleno o nového hráče z Chorvatska jménem Bucat. To bude jistě zajímavá událost a měla by halu zvědavostí naplnit.

Pak nastoupí starší dorostenky pod rozšířeným vedením Sychra, Issová, Průcha. Dorostenky mají první kolo úspěšně za sebou. Výhru přivezly z dalekého Bohumína 21:35. Havlíčkův Brod však také vyhrál - doma nad Ostravou - Zábřeh. Kdo vyhraje bude po dvou kolech první.

Od 13 hodin hrají muži s Bystřicí pod Hostýnem a favoriti určitě nejsou. Muži zvládli 1.kolo Českého poháru ve Šťáhlavech ( tam je vždy rušno ), ale liga je jiná káva.

Od 15 hodin prvoligové ženy Vršovic vyzvou tradičního soupeře z Havlíčkova Brodu. Ženy mají odehrané také první kolo a s Kobylisy prohrály o tři branky 28:25. Brod porazil doma jasně Otrokovice o 7 branek.

Závěr programu obstarají mladí dorostenky s Mostem a od 19 hodin mladší dorostenci s Úvaly. Náš tip na celý den je zisk 4 bodů a to si dovolujeme tipovat na 75% jistotu. Má být ošklivé počasí, tak pojďte zafandit, budeme to potřebovat.

Jedině neuvidíme B družstvo žen, to má volný los a za sebou výhru v Kynžvartu.

K dalšímu programu našich družstev: v úterý 25. odehrají v domácí hale 1. kolo ČP ženy.

V pátek na státní svátek odehrají svůj mistrovský turnaj starší žákyně.

Ženy mají volno , muži jedou do Velké Bystřice a dorostenci hrají v Mostě a Havlíčkově Brodu.

Za oddíl Házená TJ Sokol Vršovice vás zve Vít Konečný.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page