top of page

Slávistická hala ženskému Áčku štěstí nepřinesla

Do nového soutěžního ročníku vstoupil tým žen A vedený trenérem Petrem Sychrou bohužel prohrou. Jak hodnotí zápas trenér Sychra se dočtete níže.

Sokol Vršovice - Sokol Kobylisy 25:28 (13 : 10)

„Do utkání jsme nastoupili bez 4 hráček loňské základní sestavy. Na některé posty tak musely nastoupit hráčky, které tam obyčejně nehrají. Celý zápas jsme bohužel tahali za kratší konec pomyslného lana. Dokázali jsme sice soupeřky stáhnout až na rozdíl jedné branky, ale ve chvíli, kdy jsme zápas mohli otočit na svou stranu, se nám nepodařilo proměnit vyložené šance. Naše hra měla spoustu nedostatků, na kterých budeme do budoucna muset zapracovat. Přesto si myslíme, že utkání nebylo úplně špatné, určitě máme na čem stavět.“

Sestava a branky: Průchová, Cibulková - Suchomelová 2, Tománková, Kadeřábková 5, Vacková 2, Juríková, Rezlerová 3, Hurková 1, Novotná, Vyčítalová, Říhová, Švůgrová 9/7, Petržílková 3.

Ve druhém kole přivítají ženy A 23. 9. od 15: 00 hodin na domácí palubovce soupeřky z Havlíčkova Brodu, za který nastupuje bývalá reprezentantka Hana Kvašová (Kutlvašrová), pravděpodobně tedy naše obrana a brankářky budou mít co dělat. Přijďte fandit a podpořit naše ženy v boji o první body.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page