top of page

Šest bodů vezou starší žačky z turnaje na Astře

Hned týden po Vršovickém turnaji nás čekal první mistrovský turnaj. Hned na úvod musím říci, že mistrovský turnaj se holkám povedl určitě více a mile nás svými výkony překvapily.

Prvním soupeřem byl tým z Hájů. První poločas byl velice vyrovnaný a skončil remízou. Ve druhém poločase jsme měly dva výpadky, kdy se nám nepodařilo 5 minut dát branku. Opět jsme neproměnily dvě sedmičky a měly jsme i 9 technických chyb, což nás stálo bodový zisk.

Vršovice - Háje 14 : 16

V druhém zápase nás čekaly Kobylisy A. Určitě jsme zlepšily střelbu ze sedmitrových hodů a všechny proměnily. Technických chyb bylo také méně. V druhém poločase skoro každá rána skončila brankou a mezi střelce se zapsalo spousty hráček, což je velice pozitivní.

Vršovice – Kobylisy A 18 : 14

Ve třetím zápase jsme se střetly s Kobylisy B. Toto utkání jsme opět podcenily. Technické chyby opět vzrostly a z 5 sedmiček jsme daly jen 2. Nebylo skoro žádné přerušení, tím jsme brankářkám moc nepomohly, ale obě měli přes 50 procent úspěšnosti.

Vršovice – Kobylisy B 14 : 10

Dalším soupeřem nám byla Slavia. Zápas se vyvíjel velice dobře. Dlouho jsme vedly a na začátku druhé půle jsme stačily ještě vyrovnat. Jako už několikrát jsme měly gólový výpadek, kdy jsme od 5 do 11 minuty střílely jen mimo. 11 technických chyb a jen 2 přerušení k vítězství vést nemohly.

Vršovice - Slavia 12 : 21

V posledním zápase s Astrou v první půli to vypadalo a lehký zápas, ale ve druhé jsme se obávaly o výsledek. Vůbec jsme nebránily a nechávaly spojku soupeřů střílet z různých pozic. Náš pětiminutový střelecký výpadek a spousty technických chyb vyústil v remízu. Posledních 5 minut jsme zabraly a zápas dotáhly do vítězného konce.

Vršovice - Astra 14 : 11

Pokud přidáme v obraně, vyvarujeme se technickým chybám, střeleckého výpadku a proměníme vyložené šance můžeme myslet na lepší výsledky.

Sestava a branky: Kantorová, Baštová - Baštová 9, Brezova 20, Šillerová 4, Škarohlídová 1, Drtinová, Bartůňková 3, Zemanová 22, Tučková, Kmentová 13

Za realizační tým starších žeček Irena Zemanová

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page