top of page

Ženské Áčko se loučí se sezonou 2017/2018 s 19 body

Ženské Áčko se pod vedením trenéra Petra Sychry loučí se sezonou 2017/2018 prozatímním pátým místem v tabulce, kdy má na svém kontě 19 bodů získaných z 9 výher a jedné remízy. Bilance 499 : 486 vstřelených a inkasovaných branek ukazuje na výkony celého týmu. O konečném umístění Vršovic však rozhodnou víkendové zápasy Kobylis a Zlína B.

Předposledním zápasem sezony se ženský tým rozloučil s domácími fanoušky neočekávaně vysokou osmnáctibrankovou výhrou nad zálohu interligového Zlína, kterou pak ještě potvrdil poslední výhrou sezony v Havlíčkově Brodě.

Střelecky se v konečném pořadí soutěže blýskly Pavlína Petržílková 75 branek, Viktorie Juriková 71 a se 64 brankami Barbora Švůgrová, která se také stala se 38 zásahy druhou nejlepší ligovou exekutorkou sedmimetrových hodů.

„Na zápas Kobylisama jsme odjeli bez tří hráček základní sestavy, doplněné dorostenkami. Hráčky podaly velmi bojovný výkon, ale bohužel to na výhru nestačilo,“ zhodnotila průběh sokolského derby technická vedoucí Kateřina Švůgrová.

„Na poslední dva zápasy se Zlínem B a Havlíčkovým Brodem jsme už nastoupili v plné sestavě, krom V. Juríkové, která je zraněná. V zápasech si družstvo vytvořilo náskok hned na začátku a zápasy děvčata dovedla k vítězným koncům. Hráčky si tyto zápasy užily herně i výsledkově, takže končíme sezonu s úsměvem a těšíme se na novou,“ shoduje se realizační tým žen Petr Sychra a Kateřina Švůgrová.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page