top of page

Nedůraz obrany a malé sebevědomí nedovoluje starším dorostenkám bodovat

Starší dorostenky nedokázaly ani ve třetím utkání po PHC zvítězit. Po vysoké porážce s DHC Plzeň a opět vysoké prohře s Jindřichovým Hradcem, přišel další nezdar se Sokolem Kobylisy.

Porážky samozřejmě ke sportu patří, ale je otázkou, zda musí být tak vysoké – celkové skóre z těchto tří zápasů je 58:105…

Holky sráží stále stejné problémy – nedůraz v obraně, malá odvaha v útoku a jakoby nezájem o hru a chuť se o lepší výsledek poprat. Pouhé čtyři branky ve druhém poločas s Jindřichovým Hradcem a série 12 neproměněných útoků v prvním poločase s Kobylisy jsou toho jasným důkazem. Těžko se s takovými výpadky pak po zbytek utkání bojuje.

Týmu stále chybí v brance Adéla Cibulková, která má zraněné koleno, ale mladší dorostenky jí zastoupily dobře a Julie Trousilová předvedla v neděli zejména v prvním poločase výborný výkon.

Do konce této nevydařené sezóny zbývají dva zápasy s týmy, které jsou v tabulce za námi. Bylo by dobré uzavřít jarní sezónu výhrami. Je pro to potřeba zabojovat na všech frontách.

DHC Plzeň – Sokol Vršovice 39:19 (18:8)

Sokol Vršovice – Jindřichův Hradec 15:33 (11:17)

Kobylisy – Sokol Vršovice 33:24 (16:13)

Poslední domácí utkání hrajeme v úterý 8.5. s Žirovnicí, kde jsme na podzim o branku prohráli. Soupeř je zatím v tabulce za námi, ale má na jaře velmi pěkné výsledky.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page