top of page

Překvapivá výhra žen nad HC Plzeň

Čtyři kola zbývají do konce letošní soutěže 1. ligy žen. Vršovičanky mají po překvapivé výhře nad druhým celkem tabulky na svém kontě 15 bodů s vyrovnanou bilancí 410 : 414 vstřelených a inkasovaných branek. Dokáží uspět i proti dalšímu soupeři z Kobylis?

„Po dvou nevydařených zápasech se nám povedlo vyhrát. Holky měly velmi dobrý vstup do utkání, ujaly se vedení od prvních minut. Vycházelo se z velmi dobré obrany, kdy se dodržovaly taktické pokyny a eliminovala se střelba soupeřovy nejlepší střelkyně na pravém křídle. V útoku se dařily rychlé protiútoky a góly padaly i z jednoduchých kombinací. Chtěli bychom pochválit všechny hráčky za bojovný výkon a zvlášť vyzvednou výkon naší brankářky Ireny Zemanové za výborně odvedenou práci v bráně,“ nešetři slovy chvály realizační tým vedený trenérem Petrem Sychrou.

Sestava a branky: Zemanová, Hercíková - Kadeřábková 6, Petržílková 5, Juríková 4, Hurková 4, Novotná 3, Líbalová 3, Suchomelová 3, Švůgrová 2, Vyčítalová 2, Kračmanová 2, Vacková 2, Rezlerová

19. kolo postaví do cesty Vršovičankám v Pražském derby hráčky Kobylis. Zápas startuje 29. 4. od 15:00 hodin.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page