top of page

Překvapivá, ale potřebná a vybojovaná výhra

Po nepříliš povedeném vstupu do sezóny a naprosto nezvládnutém domácím utkání se Zlínem, bylo již v minulém kole na hřišti Jičínské rezervy znát, že se výkon vršovického A týmu zlepšuje. „I když pořád nejsme ani na té úrovni, v které jsme končili podzimní část. I proto jsme očekávali další posun ve výkonu proti aktuálně třetímu týmu tabulky,“ hodnotí výkony svých svěřenců trenér Jan Pavlovský.

První půle nezačala za naší strany vůbec šťastně. Několika chybami jsme pustili hosty do vedení 4:0. Po celý zbytek první půle se pak hrála vyrovnaná házená a tak jsme do šaten odešli právě se čtyřbrankovým mankem za stavu 11:15.

Poločasová pauza nám pomohla. Řekli jsme si, že především musíme vyvinout na soupeře větší tlak v obraně a zpřesnit naší hru v útoku. Je potřeba naše hráče pochválit, že tentokrát jsme poločasové pokyny dokázali přenést na hřiště a to se také projevilo na dění na palubovce. Od začátku druhé půle jsme byli lepším družstvem a brzo jsme začali snižovat rozdíl ve skóre. Naše nejlepší pasáž pak přišla mezi 15-23 minutou, kdy jsme hostům nedovolili skórovat a dostali se do čtyřbrankového vedení. To jsme si pak pohlídali až do samotného závěru. Slavíme tak vítězství 28:25 a snad i návrat k podzimním výkonům.

Sestava a branky: Filip Robert, Červenka Tomáš - Bednář Jan 9/2, Motejl Filip 6, Pícha Jiří 3, Hradecký Jan 4, Nováček Michal, Metlička Jakub 4, Bílek Martin, Kotrč Roman, Toman Stanislav, Bradáč Filip, Konečný Kryštof 2, Sauer Lukáš.

Za výkon v druhé půli je nutné pochválit všechny hráče. S takovým nasazením, když odehrajeme jakékoliv utkání, tak nám nikdo nemůže nic vytknout, i kdyby skončilo naší prohrou.

Do dalšího zápasu, který bude v rámci 20. kola 1. ligy 28. 4. v 16: 00 hodin nastoupí naši muži na domácí palubovce Heroldových sadů proti rivalům z Chodova. „Očekává se bouřlivá atmosféra a doufáme, že přijdete fandit,“ vzkazují všem fanouškům naši muži.

Foto: FB TJ JM Chodov/Robet Grim

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page