top of page

Statečný boj mužskému Áčku body nepřinesl

Do Náchodu jsme odjeli s pouhými devíti hráči do pole. A tak když nám domácí v páté minutě zranili Kubu Metličku, zbyli na střídačce pouze dva hráči. Michal Nováček už chodí pouze do obrany, a tak bylo jasné, že ostatní si opravdu moc neodpočinou.

I přes slepenou sestavu se nám dařilo s domácími držet krok. Bylo to především velmi slušnou hrou v útoku. V obraně nám to logicky skřípalo. Ostatně takhle jsme vedle sebe stáli poprvé. První půli jsme prohráli 17:15 a do druhé jsme vstoupili s tím, že to prostě musíme zkusit.

I přes pokračující velmi slušný výkon v útoku jsme v zápase nedokázali ubránit soupeřův útok a častěji jsme míč získali zákrokem gólmana než naší obranou činností. A tak přesto, že všichni hráči dřeli až do konce tak jsme odešli poraženi 36:30.

Přes nepříznivý výsledek musím všechny hráče pochválit. Odvedli na hřišti maximum a s takovou bojovností a přístupem jsem naprosto spokojen. Navíc i v improvizované sestavě byl výkon v útoku velmi slušný a je vidět, že naše hra dostává řád.

Pokud si nasazení ze zápasu přeneseme i do dalších utkání kde už snad budeme v hojnějším počtu tak budeme hrát důstojnou roli v první lize i nadále.

Sestava a branky: Červenka Tomáš - Pícha Jiří 8, Motejl Filip 6, Pína Lukáš 6/2, Konečný Kryštof 5/2, Kotrč Roman 3, Sauer Lukáš 1, Nováček Michal, Bílek Martin, Toman Stanislav

V 15. kole se 18. 3. 2018 od 11. hodin utkáme s Legatou Hustopeče.


Za realizační tým Jan Pavlovský

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page