top of page

Dva jarní zápasy a z nich 4 body, hlásí ženské Áčko

V druhém jarním kole vyrazil tým vršovického Áčka žen na dlouhou cestu do Kunovic, které se nachází na chvostu jinak bodově vyrovnané tabulky druhé nejvyšší házenkářské soutěže žen. Podzimní zápas s Kunovicemi naše ženy vyhrály na domácí půdě 30:26, a tak se dalo předpokládat, že se i venku poperou o další dva body.

„Výhra v Kunovicích byla povinností, holky to věděly a podle toho vypadal i samotný vstup do zápasu, kdy jsme zhruba od 10. minuty měli zápas plně v naší režii. Dařilo se nám v rychlém protiútoku, kombinační hře, dokonce fungovala obrana i brankářka. Vše si sedlo a do šaten jsme po třiceti minutách odcházeli se sedmibrankovým náskokem.

Vstup do druhého poločasu se nám, jako už tradičně, úplně nepovedl. Hráčky nebyly schopny dát gól a pokračovat v dobře rozehraném zápase. Soupeřky nás dokonce dotáhly na remízu 24:24, ale to už se konečně naše hráčky vzpamatovaly a více domácím hráčkám nedovolily. O vítězném výsledku pak rozhodlo posledních 10 minut, kdy dokonce i naše brankářka Kája Kuprová dala gól,“ řekla k vítěznému zápasu vedoucí družstva Kateřina Švůgrová.

Sestava a branky: Kuprová 1, Cibulková - Líbalová 8, Kadeřábková 6, Hurková 5, Švůgrová 3, Novotná 3,, Kračmanová 2, Petržílková 2, Juríková 2, Tománková 1, Suchomelová 1, Vyčítalová 1

Ve 14. kole přivítají naše ženy A Jiskru Otrokovice, tedy tým mající na svém kontě 14 bodů a průběžné 4. místo prvoligové tabulky.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page