top of page

Bez bodů se loučí ženy A s podzimem

V sobotu 3. 2. odehrály ženy A.týmu poslední zápas podzimní části sezony. Po těsné domácí prohře s Havlíčkovým Brodem mají na svém kontě 8 bodů a průběžné šesté místo prvoligové tabulky. V individuálních statistikách najdeme na krásném druhém místě tabulky střelkyň Viktorii Jurikovou s 56 brankami a v tabulce sedmimetrových hodů průběžně třetí Barboru Švůgrovou.

„Zápas byl celou dobu velmi vyrovnaný, po poločasové domluvě trenéra se zlepšila práce v obraně, v útoku se holky také držely instrukcí, Kája Kuprová chytala velmi dobře, takže co? Zradila nás střelba a opustilo nás trochu štěstí. Ale stále nám chybí Tereza Kadeřábková a Týna Vacková, dvě spojky, které se snad zapojí do zimní přípravy a na jaře bude lépe,“ shoduje se realizační tým.

Sestava a branky: Zemanová, Kuprová - Tománková, Juríková 6, Rezlerová 3, Hurková, Novotná, Kračmanová, Líbalová 1, Vyčítalová 2, Švůgrová 2, Šajnerová 1, Petzržílková 5 , Ketnerová 3

Podzimní ligová herní část pro ženské Áčko skončila. Do zápasového tempa se svěřenkyně trenéra Sychry vrátí až 11. února 2018, kdy v Heroldových sadech přivítají soupeřky ze Sokola Velké Meziříčí.

Za realizační tým se loučí a přejí všem krásné Vánoce Petr Sychra a Kateřina Švůgrová

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page