top of page

Starší dorostenky domácí pevnost hravě uhájily

Po nevydařeném utkání v Žirovnici jsme všichni chtěli v posledním domácím utkání předvést zlepšený výkon a získat dva body do tabulky.

Děvčata se rozehřívala pomalu a až do 22.minuty utkání tahala za kratší konec. Vázl útok, kde neproměňovala ani jasné příležitosti (2x trhák) a hlavně dělala moc technických chyb (11 za poločas). V posledních minutách ale přišlo zlepšení, zvýšená aktivita přinesla otočení skóre a nadějný poločasový náskok. Posledních 5 minut úvodní části hry jsme nakonec vyhráli 6:2…

Ve druhém poločase holky dokázaly postupně ještě více soupeři odskočit, vypracovaly si, i díky dobré obraně, za kterou byla opět spolehlivá Adéla Cibulková, až 10 brankový náskok. V závěru o něj sice přišly, ale to byla daň za zkoušku varianty hry bez brankářky. Budou ji muset ještě trochu potrénovat.

Zápas musíme, i přes hodně technických chyb, hodnotit pozitivně. Bylo vidět větší zaujetí všech hráček, snaha něco vymyslet v útoku, komunikace v obraně, zahráli jsme několik pěkných akcí a víc rychlých útoků než za celý podzim dohromady.

Děkujeme všem fanouškům za podporu po celý podzim, víme, že to s námi nemáte jednoduché a o to víc si vaší přízně vážíme.

Sestava a branky: Cibulková (58%), Zemancová – Sauerová 10/4, Pádivá 1, Janoušková 4, Senohrábková, Dlouhá, Pleskačová 2, Laštovičková Kr. 2, Uhlířová 3, Laštovičková M. 1, Suchomelová 3, Tománková 5

Poslední zápas podzimu sehrají dorostenky v neděli 10.12. v Pardubicích, které jsou v tabulce pouze 2 body za námi a mají jedno utkání v Žirovnici k dobru. Chceme vyhrát a skončit tak s bilancí W-L 5-5, ale jednoduché to nebude.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page