top of page

Po výhře nad Tachovem máme 8 bodů, radují se Ženy B týmu

V neděli 19. 11. 2017 se v Heroldových sadech odehrál zápas 9. kola třetí nejvyšší házenkářské soutěže žen, ve kterém nastoupila záloh vršovických žen proti soupeřkám ze Slavoje Tachov.

Nastoupily jsme proti druhému týmu tabulky a chtěly jsme dokázat, že velmi dobrý výkon v druhém poločase zápasu v Jindřichově Hradci nebyl náhoda. Trenér provedl s ohledem na hru soupeřek některé změny v sestavě. Začaly jsem velmi soustředěně - soupeřky, zřejmě překvapené naši zodpovědnou, zataženou obranou, se nedokázaly gólově prosazovat a tak jsem vlastně od třetí minuty vedly stále o jeden, dva góly. Našemu tempu prospívalo i střídání hráček a kvalitní, vyrovnaný výkon všech, co zasáhly do hry. V polovině prvního poločasu, po time-outu soupeřek jsme změnily obranný systém, s čímž se tachovské hráčky nedokázaly vyrovnat, my jsem skórovaly i z několika rychlých útoků a poločas vyhrály o šest gólů. Pokyny o přestávce zněly jasně – vyvarovat se našich slabších 7minutovek, vycházet z odpovědné obrany a vyhrát i druhou polovinu utkání.

Všechny pokyny trenéra se nám podařilo splnit, celou druhou polovinu utkání jsme měly pod kontrolou. Naši výbornou, soustředěnou hrou a výsledkem jsme udělaly radost hlavně našemu trenérovi, který tak dostal hezký dárek ke svým narozeninám a divákům. Důležité pro nás bylo, že jsme si ověřily, že tvrdá práce na tréninku se projeví v kvalitě hry i výsledku!

Sestava a branky: Hercíková Jana, Korbová Alice - Mrlíková Pavla 2/1, Chajdová Kristýna 2, Chvalná Martina 1, Rohlíková Monika 2, Rezlerová Veronika 9/2, Poskočilová Alžběta 2, Fröhlichová Radka 3, Léblová Karolína 3, Křečková Nikola 1, Šajnerová Kateřina 2.

Těšíme se na poslední utkání s Pardubicemi, které odehrajeme na domácí palubovce 2.12. a hlavně pak na jarní část ligy, kdy chceme zlepšující se výkony z posledních utkání předvádět i proti týmům ze spodní části tabulky.

Za tým žen B Kristýna Chajdová.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page