top of page

Zbytečná ztráta bodu mladších dorostenek

V neděli 12. 11. 2017 jsme v naší domácí hale přivítali družstvo z Hájů. Teoreticky jsme s tímto soupeřem neměli mít problém, prakticky jsme se tahali o každý míč a skóre se přelévalo ze strany na stranu.

Holky se nemohly dostat do optimálního tempa a střelecké pohody. Zbytečně jsme chybovali v obraně, ač trenér stále dokola hráčky upozorňoval na ty samé chyby, a to zejména v prostoru křídla. Hned v úvodu utkání jsme prohrávali o 2 branky, které jsme dostali ze sedmimetrových hodů. Poločas jsme prohráli o branku 11 : 12. V druhé půli jsme neustále dotahovali, ale ke konci zápasu se nám podařilo skóre otočit a vypracovat si dvoubrankový náskok. Velký podíl na tom měla Kristýna Laštovičková, která si zaslouží pochvalu za předvedený výkon, a to jak v útoku, tak v obraně – vstřelila branku č. 19,20 a 21 a celkově se stala naší nejlepší střelkyní se 7 brankami. Bohužel závěr zápasu holky vůbec nezvládly a po laxní obraně v prostoru křídla a technické chybě v útoku, soupeř trestal a jako bonus si veze z naší haly právem zasloužený bod.

Sestava a branky: Stojanovska Aleksandra 35%, Trousilová Julie 37,5%, - Kateřina Čaková, Kristýna Kadeřábková 5/2, Tereza Sauerová 4 , Jolana Kučerová 2, Klára Jarošová, Lucie Pelikánová 4, Kristýna Laštovičková 7, Anna Otteová, Brdková Lucie, Dominika Nyklová, Klára Zemancová, Barbora Smetíková.

V útoku jsme vyrobili 12 technických chyb a bylo proti nám nařízeno 8 sedmimetrových hodů.

Příští zápas odehrají mladší dorostenky 17. 11. 2017 na půdě soupeře z HC Zlín.

Za realizační tým Romana Škrachová

Foto: HC Háje/ Ondřej Duchoň.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page