top of page

Vyrovnaný zápas radost z bodů nepřinesl

Mladší dorostenky jely na půdu vedoucího týmu soutěže s bodem v zádech ze zápasu s DHC Plzeň, ale z různých důvodů zároveň i v oslabené sestavě.

Začátek zápasu jim vůbec nevyšel a po 5 minutách prohrávaly 0:4. Pak se jim naštěstí podařilo do zápasu „naskočit“ a postupně s domácími srovnaly krok. Udržovaly si sice stále mírnou ztrátu, ale hra byla vyrovnanější. V závěru poločasu po čtyřbrankové šňůře poprvé srovnaly a šly dokonce do vedení, které však neudržely.

Remízový poločasový výsledek byl ale dobrým odrazovým můstkem do druhé fáze zápasu. V prvním poločase se dařilo zejména Tereze Sauerové, a tak soupeř přišel ve 2. poločase s její osobní obranou. To holky vyvedlo na chvíli z konceptu a opět se dostaly do mínusu 3 branek. I ten dokázaly smazat a navíc otočit skóre ve svůj prospěch. Pak však přišly dvě technické chyby a domácí se opět vrátily do vedení.

Děvčata ještě jednou zabrala a pět minut před koncem bylo skóre vyrovnané 25:25. Avšak síly vydané na několikeré stahování náskoku jindřichohradeckých házenkářek v samotném závěru chyběly. Škoda neproměněných sedmiček (2xtyč) v důležitých chvílích. Tým od 15. minuty držela svými výkony Aleksandra Stojanovska, která se nezalekla střel z křídel a zneškodnila i několik náskoků ze šesti metrů. Pochvalu určitě zaslouží i Bára Smetíková, která odehrála výborný druhý poločas, kdy na ní ležela největší zodpovědnost v útoku a Jolana Kučerová za bojovnost v obraně.

Sestava a branky: Zemancová (25%), Stojanovska (52%) Kadeřábková 4/2, Sauerová 8/1, Jarošová 1, Pelikánová 5, Kučerová 3, Nyklová 1, Laštovičková Kr., Otteová, Smetíková 5. Střelba 53% - Soupeř 54%

V příštím kole přivítají mladší dorostenky na domácím hřiště v neděli 12.11.2017 od 14:00 hod. pražského rivala z Hájů.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page