top of page

Starší dorostenky v sedmém kole bez bodů

Starší dorostenky v podzimní části sezóny zatím bojují s nevyrovnaností výkonů v průběhu utkání. V sobotu se jely poměřit se soupeřkami z Jindřichova Hradce a výše uvedené se bohužel opět potvrdilo.

První poločas byl jako na houpačce. Úvodní minuty utkání se nám vydařily, šly jsme do vedení, stačilo jen vydržet v nastavené hře. To se však nepovedlo – přišly technické chyby, laxní střelba a 6 minut bez gólu. Domácí se naopak vzchopily a díky tlaku na střed naší obrany skóre otočily. I na ně pak přišla slabší chvilka a holkám se naopak zadařilo na chvíli vyvarovat nepřesností a vzít si vedení zpět. Ale nejde prostě hrát jen 5 minut… Domácí byly při chuti a jejich jasnější náskok se nám naštěstí podařilo v závěru poločasu trochu korigovat.

Ve druhé části hry se holky až do cca 20. minuty někam ztratily. Nedokázaly plnit pokyny z lavičky, zrychlit hru a hlavně proměňovat i ty nejvyloženější šance. Soupeřky se dostaly 10 minut před koncem do vedení 23:16 a už to s našimi nadějemi na alespoň dobrý výsledek vypadalo zle nedobře. Ve 25. minutě druhé poločasu byl stav utkání 24:19 a pak hle, kde se vzal, tu se vzal, najednou přišel náš tlak… Pozdě!

V brance opět zářila Adéla Cibulková, která z 10 nařízených sedmiček 3 chytila a na další 2 si sáhla, z křídla dostala pouze 1 branku. Holky ji ale v útoku nepodržely. Chyběla rychlost, tah na branku a odvaha zejména spojek vzít zodpovědnost na sebe a alibisticky neodehrávat do křídel či pivota bez přípravy a předchozího uvolnění. Děvčata dokázala vyprodukovat celkem 23 technických chyb a nebyla schopná či ochotná převést trenérské pokyny na hřiště.

Sestava a branky: Cibulková (55%), Stojanovska – Ferusová 1, Sauerová 1, Pádivá 5, Janoušková 1, Senohrábková 3, Dlouhá 1, Pleskačová 2, Dražanová 1, Uhlířová 4/2, Laštovičková M. 1, Suchomelová 4, Tománková. Střelba 42% - Soupeř 45%

V příštím kole hrají starší dorostenky doma sokolské derby s Kobylisama, v neděli 12.11. od 18:00 hod. Věříme, že náš výkon bude lepší a hlavně konzistentní po celé utkání.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page