top of page

První body doma, hlásí starší dorostenky

Po dvou porážkách od týmů, které skončily v předchozím ročníku ligy starších dorostenek před námi, nás čekal soupeř z Astry, kterého jsme v loňském ročníku dvakrát porazily. Byť jako hosté, hrály jsme v domácím prostředí v Heroldových sadech.

Celý první poločas to byla přetahovaná, nejčastěji svítil na ukazateli skóre vyrovnaný stav, soupeři se dostali maximálně do dvoubrankového vedení, které ale bylo vždy rychle smazáno. Nás trápila v obraně pravá strana útoku Astry, kde jsme byly častokrát málo důrazné. V útoku jsme zakončovaly zejména z křídel, jejichž úspěšnost ale nebyla tentokrát taková, jakou bychom si představovaly. V samotném závěru poločasu se nám naštěstí podařilo dostat do jednobrankového vedení.

Poločasová přestávka byla věnována zejména obraně a vyplatilo se. Astra se již nedokázala tak lehce prosadit, její levoruká hráčka dala svůj první gól ve druhé půli až v 17. minutě. Holkám se podařilo odskočit až na rozdíl 5 branek a vypadlo to, že zápas už v klidu dohrajeme. Obrana stále pracovala dobře, ale útok se bohužel zadřel. Malá odvaha, obehrávání brankoviště a neproměněné tutovky nás stály trochu nervů, ale nakonec jsme vše zvládly. Utkání nebylo moc divácky atraktivní, ale body jsou doma :-) .

Škoda střeleckého výpadku ve 3. části druhé půle – 12 minut!. Závěr zápasu mohl být o dost klidnější. I díky menšímu důrazu Astry jsme tentokrát udělaly pouze 11 technických chyb. Střelecky se konečně chytla Alžběta Janoušková, dobré utkání odehrála Veronika Uhlířová a v brance nás hlavně v závěrečných minutách podržela Adéla Cibulková.

Sestava a branky: Cibulková (57%), Zemancová - Ferusová 2, Pádivá 2, Senohrábková 1, Dlouhá 1, Uhlířová 9/4, Suchomelová, Tománková 2, Dražanová 1, Laštovičková M., Krunclová 1, Janoušková 4. Střelba 49%, soupeř 43%

Další zápas odehrajeme opět ve Vršovicích. V neděli 15.10. hostíme od 16:00 soupeřky z Písku.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page