top of page

Muži v 1. lize stále bez bodů

Po solidním výkonu v Bystřici pod Hostýnem jsme chtěli opět zahrát solidní házenou a opět zlepšit naší útočnou hru, která nás v tomto ročníku zatím trápí. Už na začátek je třeba konstatovat, že v útoku to tentokrát nebylo špatné. Bohužel nám v tomto zápase nefungovala obrana, tak jak bychom potřebovali, a to nás stálo lepší výsledek.

V první půli jsme dostali 18 branek, a to je zejména v domácím zápase prostě moc. Celou první půli jsme hráli velmi slušně v útoku a výsledkem bylo našich 15 vstřelených branek, což je zatím náš nejlepší počin v soutěži. I tak jsme šli do druhé půle s tříbrankovým mankem, ale s vědomím, že zápas rozhodně není ztracen.

Druhou půli jsme začali mnohem lépe než první a výsledkem bylo srovnání skóre. V tu chvíli jsme šli do oslabení a soupeř si vzal náskok zpět. Opět jsme se zvedli a vyrovnali, ale rozhodčí nás opět poslali do oslabení, tentokrát pro jistotu dvojnásobného a hosté opět odskočili. Potřetí jsme již vyrovnat nedokázali a hosté si tak odvážejí dva body. Je třeba říct, že utkání jsme si prohráli především sami. V prvním poločase velmi špatnou obranou, kterou nepodržel ani výkon gólmana. V druhé půli pak naší špatnou produktivitou v útoku. Do šancí jsme se dostávali, ale trestuhodně neproměňovali, zejména z křídel.

Sestava a branky: Červenka Tomáš, Rajdl Michal - Metlička Jakub 7, Bednář Jan 5/1, Pícha Jiří 5, Bradáč Filip 3, Pína Lukáš 2/1, Holas Pavel 2, Kuklík Ondřej 1, Kryštof Konečný 1, Motejl Filip, Kotrč Roman, Faltejsek Tomáš, Stejskal Ondřej

I když po čtyřech kolech nemáme žádný bod, tak ani v jednom utkání jsme vyloženě nepropadli a pokud budeme pokračovat v naší hře tak pevně věříme, že se to projeví i bodově.

Za realizační tým Jan Pavlovský

Celou fotogalerii Pavla Šmejkala najdete ZDE.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page