top of page

Starší žáci vezou tři výhry z turnaje v Kobylisích

Přestože podle fotky opravdu nepřipomínáme mužstvo v kolektivním sportu, věřte, že s jedním hráčem do pole na střídání jsme dnes startovali na 2. mistrovském turnaji na Kobylisích.

O luxus jednoho hráče na střídání jsme přišli již v prvním zápase proti Chodovu. Tomáš Mikšovský si přivodil zranění v dolní části těla, takže zbytek turnaje jsme střídali akorát brankáře. Po pěkném výkonu, jsme kluky z Chodova přejeli 16:4 a chystali se na domácí Kobylisy.

I když výsledek 22:3 vypadá až nudně, bylo super, že se kluci konečně nebáli vyzkoušet si signály, hru na dva pivoty a během celého utkání bojovali, jakoby o výsledku nebylo rozhodnuto.

Ve třetím utkání nás čekala Dukla A (Dukla B měla volno), bohužel na předchozí dvě utkání jsme nenavázali ani trochu, sebevědomí zůstalo hluboko uvnitř šatny a po ustrašeném výkonu jsme utrpěli debakl 4:25.

V šatně jsme si řekli, že Duklu hodíme za hlavu a soustředíme se na derby s Lokotkou, se kterou jsme se utkali porvé, protože v minulém kole měla volno. Na některých bylo přeci už jen vidět, že hrajeme celý turnaj bez střídaní, ale kluci se vyhecovali k výbornému výkonu, v prvním poločase nám hodně pomohl Mates, který chvílemi přiváděl Lokoťáky k šílenství. Po celý zápas jsme si udržovali dvou až tří gólové vedení, o které jsme ke konci téměř přišli. Lokotku jsme ale vyrovnat nenechali a po taktickém závěru jsme vyhráli o góla 10:9.

Souhrn výsledků 2. mistrovského turnaje:

  • Sokol Vršovice vs. Chodov 16:4

  • Sokol Vršovice vs. Sokol Kobylisy 22:3

  • Sokol Vršovice vs. Dukla A 4:25

  • Sokol Vršovice vs. Loko Vršovice 10:9

Příště si chceme vyšlápnout na Duklu B, kluky chválím a na chyby se historie neptá!!! :-)

Za realizační tým Karel Černý

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page