top of page

Další dva body doma, hlásí ženský A-tým

Před reprezentační přestávkou v neděli 24. 9. ženy vršovického A-týmu přivítaly na domácí palubovce soupeřky z Kunovic. Druhé kolo 1. ligy žen bylo pro tým kolem trenéra Petra Sychry úspěšné. Potvrzuje to i pohled na průběžnou tabulku soutěže, kdy vršovické ženy přečkají reprezentační pauzu na prvním místě. Prvenství v tabulce sedmimetrových hodů si připisuje Barbora Švůgrová a druhé místo v tabulce střelkyň prozatím patří Viktorii Jurikové.

„Začátek zápasu byl lehce rozpačitý, chvilku trvalo, než jsme zjistili, jaký je styl hry Kunovic. Celý první poločas jsme však vedli a vytvořili si slušný náskok (15:9). Přesto, že poslední slova trenéra před vstupem do 2. poločasu zněla: „Pozor na začátek, hrajte stále stejně,“ nesetkala se jeho slova s pochopením. Na co jsme sáhli, to bylo špatně, dokonce jsme inkasovali 3 góly z rychlého útoku při oslabení soupeře. Následoval oddychový čas, věřte mi, že trenér nechválil. Ještě chvíli to trvalo, než jsme se vzchopili, nakonec to dopadlo dobře, naším vítězstvím. Takže víme, že práce máme nad hlavu, takové chyby, jaké jsme vytvořili, už by nám to vítězství mohly příště vzít,“ říká k vyhranému zápasu vedoucí týmu Kateřina Švůgrová.

Reprezentační pauza nedovoluje odehrát ligové zápasy, ale umožňuje odehrát druhé kolo Českého poháru, do kterého jsou nasazeny už i prvoligové celky. Naše ženy tak ve čtvrtek 28. 9. 2017 vyrážejí do Ústí nad Labem.

Sestava a branky: Zemanová, Kuprová 1 - Kadeřábková 5, Juríková 7, Hůrková 3, Vacková 1, Novotná 1, Kračmanová, Líbalová 2, Švůgrová 3, Šajnerová K, Petržílková 4, Vyčítalová 3, Rezlerová.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page