top of page

Miníci se předvedli na turnaji 4+1 i v televizi NOVA

Vršovické nejmenší naděje si poslední den před vynucenou koronavirovou pauzou užili nejen turnaj 4+1 na Astře Praha, ale i svou první minutu slávy v hlavním zpravodajství jedné z nejsledovanější televizních stanic v Česku, televizi Nova.

Ještě před startem našich týmů na turnaji se miníci zúčastnili rozhovorů, které na hřiště Astry přijela udělat pro televizní zpravodajství moderátorka Eliška Kopánková, kterou házenkáři mohou znát také z videí turnaje Prague Handball Cup. Děti si natáčení užily, nestyděly se a všechny byly úžasné.

Hodnocení herní stránky turnaje pak bylo na trenéru Pavlu Tůmovi: „Děti jsme rozdělili opět do tří družstev, tedy družstva mini a dvou přípravek. Původně jsme sice počítali se 30 dětmi, ale nemoci a omluvenky rázem jich řady srazily na číslo 20.

Dopoledne se v kategorii mini představilo 6 statečných, pro které máme jen slova chvály. Bylo vidět nasazení a snaha přenést naučené věci z tréninku do zápasu.

Odpoledne jsme pak děti rozdělili po 7 na modré a bílé družstvo. Začátek odpovídal tomu, že se jedná až na výjimky o zářijové nováčky, ale postupně se hra lepšila. Nikomu z dětí se však nedal vytknout zápal pro hru a bojovnost, kterou nahrazují své nedostatky. Byl na ně prostě moc hezký pohled, který si snad zase brzy, tedy po rozvolnění vládních nařízení, dopřejeme.“

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page