top of page

Mladší žačky: Pražský přebor - 2. turnaj

Neděli 4.10. strávily mladší žákyně na 2. turnaji Pražského přeboru na hřištích Astry.

Za mocného povzbuzování rodičů se děvčata střetla postupně se soupeři:

Vršovice – TJ Astra – 4 : 6 – zápas se hrál za chladnějšího počasí jako první. Seznamování s povrchem nám trochu trvalo, přesto je zápas hodnocen kladně, škoda neproměněných šancí a pár línějšími pasážemi.

Vršovice – DHC Slavia B – 6 : 11 – ve hře s osobní obranou dostaly šanci převážně mladší hráčky, které určitě neudělaly ostudu, obranu zvládají dobře. Problémem všech hráček zatím je po získání míče zbrklé rozehrání, což se stává i u starších kategorií.

Vršovice – DHC Slavia A – 4 : 19 – zde po povedené osobní obraně (4:9), nedokázala děvčata navázat na tuto hru. Bohužel se projevila nesehranost týmu, kdy o sobě ještě děvčata moc neví, a tak přihrávky končily v rukou soupeřek.

Vršovice - HC Háje – zelení – 12 : 8 - těsně před zápasem si děvčata na radu trenérek vyzkoušela jednoduchou hru na osobní obranu. Rada vycházela, jen problémem stále zůstává zpracování míče. Přesto se podařilo hru osobní obrany vyhrát a dotáhnout pak zbytek zápasu do vítězného konce. Zde se konečně i probudila řádně lavička, kdy při každé trefené, či brankářkami chycené, střele, neskutečně aplaudovala.

Do hry se na turnaji zapojily všechny hráčky. Oproti minulému turnaji jsou vidět pomalé pokroky a zlepšení. V každém zápase jsme získaly další cenné informace o každé naší hráčce, jak po herní, tak i po lidské. Stále je tedy před námi spousty práce.

Další turnaj nás čeká již příští neděli na Slavii Praha, kde nám bohužel bude chybět fanouškovský klub.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page