top of page

Starší žáci: Turnaj na Chodově

Ještě bych se chtěl vrátit pár řádky k uplynulé sobotě na Chodově, kde jsme odehráli první (a doufejme, že ne poslední) porci zápasů naší soutěže starších žáků,“ začíná s hodnocením turnaje na Chodově trenér a technický vedoucí v jedné osobě Karel Černý.

"Soupeře jsme měli z těch silnějších, a tak jsme možná někteří v koutku duše přemítali o možném výprasku. První nás čekal domácí Chodov, kterému sice odešel výborný ročník do mladšího dorostu, ale i tak byli naši bývalí "spolubratři" z Chodova výborně připraveni a obehráni řadou turnajů na kterých se chystali na sezonu. Po počátečním leknutí se ale naši kluci uklidnili a dokázali přesvědčit hlavně sami sebe, že se není čeho bát!!

Ve druhém zápase nás čekala tradiční bašta české házené, Talent Plzeň. Výsledek 7:17 vypadá na první pohled jako pořádný výprask, ale hra na palubovce nebyla ani zdaleka tak jednoznačná. Naší největší slabinou je obrana, ve které děláme školácké chyby, takže je asi jasné, co bude naším pravidelným tréninkovým chlebíčkem. Obrana, obrana a na zpestření pořádná obrana!

V posledním zápase jsme se postavili Dukle A, tihle kluci jsou výborně připraveni každý rok a jejich trenér Martin Tůma z nich dokáže poskládat tým, který má za cíl vítězství v Žákovské lize. Marně si s Václavem a Danem lámeme hlavu, proč se naši borci většinou dokážou hecnout v zápase zrovna s nimi a předvedou (aspoň část zápasu), co od nich chceme! Naši brankáři Dan a Honza dali klukům v poli pocit jistoty a hra podle toho najednou vypadala. Jasně, že trenér Dukly jako tradičně pravidelně střídal (nehledě na skóre utkání), ale i přes porážku 12:17, se nám jelo domů s vidinou světélka na konci tunelu!!!

Omlouvám se, že jsem se tak rozvášnil při psaní. Na druhou stranu naší věrní "FANS" z řad rodičů měli hlediště po minulých výtržnostech Jardy Charváta uzavřené a chtěl jsem vám co možná nejvěrněji bitvy našich hochů přiblížit. Zachovejte nám věrnost a věřte, že naše řady se rozrůstají! O dvou posilách z Kobylis (Tomáš a Tobiáš) už asi víte. Úspěšně byl dotažen i přestup dalšího z rodu Mullerovců (bratranec Vojty a Pepy) Honza Kadlec z Úval. A zatím celkem nadějně vypadá Andrej (ročník 2007), kterého jsme zlanařili do Vršovic z Ukrajiny.

Tak nám držte palce, nebýt těch prkotin s netopýří chřipkou, starší žáci by se mohli chystat dobýt Čechy a Moravu!"

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page