top of page

Dvě pětiminutovky stály mužské Áčko bod

K prvnímu ligovému zápasu přijel do Vršovické haly loňský nováček ze Vsetína, který přes léto posílil, a tak jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého," říká v hodnocení prvního domácího zápasu trenér Jan Pavlovský a ve svém hodnocení pokračuje níže.

Ilustrační foto: Pavel Šmejkal

"Do utkání jsme vstoupili výborně a rychle se ujali vedení 3:0. Pak přišla naše první mizerná pětiminutovka, kdy jsem nejen přišli o vedení, ale dokonce jsme pustili do vedení hosty a to o 3 branky. Pak jsme se vrátili k naší hře a až do poločasu jsme byli lepším týmem. Do kabin jsme tak šli za stavu 15:12.

V šatně jsme si řekli, že pokud budeme pokračovat v nastavené hře tak zápas zvládneme, a to se nám i 20 minut dařilo. Pak bohužel přišla druhá hluchá pětiminutovka, kdy jsme přišli opět přišli o třígolové vedení a opět pustili do vedení soupeře. Tentokrát jen o jednu branku. V tu chvíli se nám podařilo vyrovnat. Bohužel hosté pokaždé dokázali odpovědět, a tak jsme posledních pět minut vždy jen vyrovnávali stav zápasu. Ten nakonec skončil asi i zaslouženou remízou 25:25.

V utkání nám fungovala poměrně dobře obrana a v první půli i útok. V druhém poločase už jsme v útoku tak produktivní nebyli, a to společně s herním výpadkem mezi 50-55 minutou nás stálo bod. Pokud se nám podaří udržet koncentraci po celou dobu zápasu tak věřím, že v příštích utkáních budeme opět úspěšní. Uvidíme, jak se s tím popasujeme za týden na horké půdě ve Dvoře Králové."

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page