top of page

Dobrá hra jen v prvním poločase na lepší výsledek nestačila

V sobotu 19.9.2020 se uskutečnilo první mistrovské utkání staršího dorostu v domácím prostředí, ve své hale a před domácím publikem.

V prvním poločase se hráči našeho týmu prezentovali velmi dobrou obranou, a také v útočné fázi se hráčům dařilo proměňovat střelecké příležitosti. V 17. minutě zvyšoval gólem Karel Líbal na 7:5. Poté se ale hra vyrovnala a v poločase svítil na ukazateli skóre stav 13:14.

Na začátku druhého poločasu jsme obdrželi tři góly v řadě za sebou a soupeř nám gólově trošku utekl, přesto ještě 46. minutě jsme prohrávali jen o tři góly (19:22). Poslední čtvrthodina zápasu už našemu týmu nevyšla a do šaten jsme odešli s konečným výsledkem 20:27.

Hodnocení utkání se Strakonicemi ze svého pohledu a svýma očima připravil a zpracoval náš univerzální hráč, hrající na postu spojky i pivota Karel Líbal.

"Do zápasu jsme nastoupili s chutí a nasazením. V obraně jsme jezdili a hráli jsme tvrdě. Soupeř pořádně nevěděl, co proti nám hrát. Co se týče útoku, tam jsme taky předvedli slušný výkon. Vycházely nám kombinace s pivotem a různé signály, které máme nacvičené. Bohužel jsme se ale nedostali na začátku druhého poločasu do stejného tempa, což značně ovlivnilo výsledek

utkání. V útoku jsme se rychle snažili stáhnout ztrátu z poločasu prvního a často nám vypadávaly míče nebo nás zklamala koncovka. Neúspěšnost v útoku se projevila i v obraně, kde jsme nebyli dostatečně důrazní a Strakonice toho s přehledem dokázaly využít. I tak si myslím, že jsme předvedli pěkný výkon.

Chtěl bych pochválit celý tým, že odmakal celý zápas. Zároveň patří velké díky našim hráčům z mladšího dorostu, Vojtovi Müllerovi, Honzovi Karnetovi a Tomáši Mikšovskému, kteří nás doplnili. Myslím si, že se nemají za co stydět a našemu týmu pomohli."

Sestava a branky: Bartoš – Alger, Janata (5), Jína, Karnet, Kubát (2), Líbal (5), Mikšovský, Müller (5), Rajtr, Strnad M. (1), Strnad O. (2), Tůma.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page