top of page

Muži A: První ligový zápas již tento víkend

Do přípravy vstoupili muži 27.7. a zpočátku klasicky nabírali kondici. K hernímu projevu jsme se posunuli především na již tradičním soustředění v Třeboni, kde nás taky čekali první přátelské zápasy. Jak s Třeboní, tak s Českými Budějovicemi jsme sice vyhráli, ale herně to zdaleka nebylo ono. V obou utkáních jsme naši hru předváděli zhruba dvacet minut ze šedesáti. V Praze jsme pak již pracovali především na naší hře a sehráli dvě velmi dobrá utkání se staršími dorostenci Dukly Praha.

Příprava nám jasně ukázala, co čekat od letošní sezóny. Především díky příchodu silného ročníku z dorostenecké kategorie se nám rozšířil kádr. To před nás postavilo jednoznačný cíl do dalších let, a to pokusit se zapracovat co nejvíce mladých kluků do kádru prvoligového mančaftu. A to tak aby se stali platnými hráči, a nejen náhradníky na lavičce. K tomu jim bude sloužit i nově vybudovaný B tým, který od letošního roku bude hrát druhou ligu.

Sportovním cílem pro letošní sezónu je vzhledem k situaci zejména ligu celou odehrát. Pokud se to podaří tak chceme hrát klidný střed tabulky a pokusit se sebrat nějaké body favoritům soutěže, což jsou Strakonice, Velká Bystřice a Litovel.

Pohár Šťáhlavy:

První soutěžní zápas nás jako každoročně čekalo pohárové utkání. Letos nás los poslal do Šťáhlav. Hodnocení zápasu je poměrně jednoduché – celý zápas jsme nenašli v obraně účinný recept na útok soupeře. Výsledkem bylo 35 obdržených branek. I když jsme dali venku 31 branek, což vůbec není špatné, tak to na výhru nestačilo. Máme týden abychom s tím do prvního ligového utkání něco udělali a v lize byli úspěšní.

Jak se bude mužům dařit v prvním ligovém zápase nové sezony můžete sledovat přímo v hale Heroldovy sady v sobotu 19. 9. od 14: 00 hodin, kdy přivítají nováčka soutěže ze Vsetína.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page