top of page

Mladší žačky: Prověrka v podobě startu na domácím turnaji ukázala zlepšení zápas od zápasu

Mladší žákyně začaly novou sezónu s novým trenérským obsazením: Lenka Víšková (bývalá trenérka a hráčka TJ Turnov, nyní hráčka Tatranu Střešovice), Alžběta Konečná (do loňské sezóny trenérka přípravky) a Markéta Laštovičková (hráčka domácího týmu žen „B“ a v loňské sezóně asistentkou trenéra ve starších žákyních).

Na novou sezónu se začaly připravovat týdenním minisoustředěním v Praze, zaměřené hlavně na kondičku a koordinaci, poté odjely na týdenní soustředění do Ledče nad Sázavou, kde pilovaly práci s míčem – přihrávky, střelbu.

Během sezóny by měly absolvovat nejen soutěž Pražského přeboru, ale i několik kvalitně obsazených vícedenních turnajů, např.: v Mostě, Lázních Kynžvart či Písku a nějaké jednodenní.

Cílem sezóny je vytvořit tým, který potáhne za jeden provaz, zdokonalit techniku střelby, bojovnost, dravost, spolupráci.

Práce je mnoho, ale určitě vše zvládneme. Přejme si hlavně zdraví, zdravou mysl a žádné překážky vyšší moci, které by zhatily jakékoli plány, či sportovní komunitu.

První prověrkou se stal tradiční turnaj v domácím prostředí. Děvčata se při hře seznamovala s jinými pokyny nové trenérky, s jinými posty a hlavně se snažily předvést něco málo s již natrénovaného.

Celý tým, ač skončil na posledním místě, zaslouží pochvalu, neboť zápas od zápasu bylo vidět zlepšení se v pohybové i obranné části, pokulhávala střelba, ale ta se určitě během sezóny zlepší. Za tým byla vyhodnocena jako nejlepší hráčka Anna Marie Kováčová.

Výsledky: Sokol Vršovice : Sokol Kobylisy – 1:13; - VŠ Plzeň 0:22; - Velké Meziříčí 3:9; - Milevsko 4:19; - Lázně Kynžvart 6:20; - Slavia DHC Praha 2:12; SK Žeravice 10:19; HC Háje 8:18; Sokol Písek 3:17; - Strakonice 7:10

Sestava a góly: v brance N. Frymmlová (premiéra) a Anna Marri, v poli – E.Daniel (2),E.Kadlecová (věkem minižačka), A.M. Kováčová (10),S.Zemanová (3), J. Verešová (věkem minižačka), J. Janouškovcová (věkem minižačka), T. Zukalová (7), K.Brožová (19), A.Svatoňová (3), A. Mikšovská (premiéra)

Tým mladších žáček do svých řad stále přijímá nové dívky. Pokud máte zájem o více informací zde je kontakt na trenérku MARKÉTU LAŠTOVIČKOVOU: Mob: 775 312 012

.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page